Imperiul leilor Sezonul 2 Episodul 9 din 7 Aprilie 2021

Ca niciodata in fata leilor intra creaturi pe care nu le-au mai vazut vreodata, personaje din basme si feline vor intra in speranta ca pot obtine anumite beneficii din partea acestora, insa nu se vor lasa impresionati de astfel de lucruri pentru ca banii lor trebuie sa fie inmultiti si cine nu ofera siguranta investitiei vor pleca exact asa cum au venit.

Transformari in holograme vor lua prin surprindere ceilalti lei atunci cand unul dintre colegii sai o sa apara direct pe sticla, gusturile acestora o sa le fie indulcite de cele mai bune preparate pe care le vor aprecia la adevarata lor valoare, si se vor lupta pentru fiecare prada insa uimirea este cea care face impresie buna iar leii vor fi surprinsi. Intre timp primii care vor veni cu propuneri sunt chiar inovatia, primul concurent a vrut sa teleporteze banii leilor direct in contul sau Alex Roibu a venit cu o holograma 3D, magia tehnologiei din acest secol.

Imperiul leilor 7 Aprilie 2021 Online

Inovatia intrece orice asteptare iar ofertele pe care unii tineri le primesc de la investitori sunt de-a dreptul surprinzatoare, prezentarile si demonstratiile a ceea ce pot face cu banii oferiti sunt uimitoare.
Scopul de a obtine un investitor si un partener activ multi il rateaza, multitudinea de motive este la scara larga, cifrele de afaceri nu prea inspira incredere investitorilor iar factorul limitativ este data de singuratatea unui singur afacerist iar acest lucru spune multe despre cel care doreste ajutorul celor care deja au o piata de desfacere si care pot creste impreuna facand un acord.

Concurentul perfect trebuie sa aiba o idee foarte buna si capabilitatea de pricepere necesara de a creste ideea de a trece un vis la realitate si sa fie un om de caracter pe care sa te poti baza pe el ca persoana. Insa sunt dispusi si interesati sa obtina mai mult de la antreprenori in prima editie Imperiul leilor Episodul 9 difuzata astazi 7 aprilie 2021 de la ora 20.30 in fiecare miercuri seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!