Imperiul leilor Sezonul 2 Episodul 7 din 24 Martie 2021

Propuneri mai mult sau mai putin tentante au loc intre lei care imediat ce observa o afacere cu potential aproape toti devin rivali, insa unele oferte sunt facute doar pentru a forta mana prietenului sau si de asemenea pentru a atrage cat mai mult de partea sa pe omul din spatele afacerii detinute, sume imense de bani sunt cerute pentru afaceri cu potential scazut si care nu promit aproape nici macar o cifra reala de afaceri.

Astazi se reia acelasi traseul, unul bine stiut de investitori care sunt pregatiti sa obtina partenerul ideal in afacerea sa si pentru a aduce cat mai multe beneficii pe o durata de timp relativa cat sa aduca un profit real, cifrele sunt cele care spun totul, intentiile sunt aceleasi din partea oamenilor de afaceri, sa obtina cat mai multi bani si sa ofere cat mai putin din firma lor, insa inainte de a face asta ei trebuie sa aiba o baza solida de capital si cifre reale pe care le poate prezenta leilor pentru ca fiecare dintre ei sa fie interesati de oferta.

Imperiul leilor 24 Martie 2021 Online

Povestile nu se cumpara, insa descoperirea si experienta poate crea o unitate din care atat leii cat si dezvoltatorii care doresc sa isi mareasca afacerea sa aiba de castigat in cote egale si cu demnitate.
Scopul de a obtine un investitor si un partener activ multi il rateaza, multitudinea de motive este la scara larga, cifrele de afaceri nu prea inspira incredere investitorilor iar factorul limitativ este data de singuratatea unui singur afacerist iar acest lucru spune multe despre cel care doreste ajutorul celor care deja au o piata de desfacere si care pot creste impreuna facand un acord.

Concurentul perfect trebuie sa aiba o idee foarte buna si capabilitatea de pricepere necesara de a creste ideea de a trece un vis la realitate si sa fie un om de caracter pe care sa te poti baza pe el ca persoana. Insa sunt dispusi si interesati sa obtina mai mult de la antreprenori in prima editie Imperiul leilor Episodul 7 difuzata astazi 24 martie 2021 de la ora 20.30 in fiecare miercuri seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!