Imperiul leilor Sezonul 2 Episodul 5 din 10 Martie 2021

Afaceri similare sunt provocate la duel si foarte multe propuneri sunt oferite celor mai bune idei de afaceri, intr-o seara plina de surprize leii isi deschid seifurile pentru a vedea daca sunt potentiali oameni carora sa le ofere siguranta in afaceri dar si un parteneriat de incredere, pasiunea pentru afaceri pentru unii au primele randamente si noi concepte de afacere sunt prezentate leilor si primul concurent vrea sa faca multi bani.

Afaceri miraculoase sunt aduse in fata lor, fiecare cu o misiune si dorinte de a obtine macar pe unul dintre ei in afacerea lor este o misiune dificila, ocuparea pietei cu un produs inovator si care merge bine pe acel segment de piata este exact ceea ce unii investitori cauta si cifrele de afaceri sunt cele care spun totul inainte de toate.

Imperiul leilor 10 Martie 2021 Online

Cifrele vorbesc de la sine iar marimea afacerilor este tot ce conteaza, o idee expusa devina a tuturor celor care vor sa intre pe acel segment de piata astfel impunerea efectiva este ce se cauta. Scopul de a obtine un investitor si un partener activ multi il rateaza, multitudinea de motive este la scara larga, cifrele de afaceri nu prea inspira incredere investitorilor iar factorul limitativ este data de singuratatea unui singur afacerist iar acest lucru spune multe despre cel care doreste ajutorul celor care deja au o piata de desfacere si care pot creste impreuna facand un acord.

Concurentul perfect trebuie sa aiba o idee foarte buna si capabilitatea de pricepere necesara de a creste ideea de a trece un vis la realitate si sa fie un om de caracter pe care sa te poti baza pe el ca persoana. Insa sunt dispusi si interesati sa obtina mai mult de la antreprenori in prima editie Imperiul leilor Episodul 5 difuzata astazi 10 martie 2021 de la ora 20.30 in fiecare miercuri seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!