Imperiul leilor Sezonul 2 Episodul 3 din 24 Februarie 2021

Echipa si investitia poate face istorie insa solutia pentru unii se numeste seriozitate, pe aceasta premiza se pleaca inca de la aparitie in fata leilor, creatiile unora impresioneaza tocmai de aceea am avut sansa sa vedem unele creatii care nu au fost perfecte sau foarte bine puse la linie si in mod surprinzator au avut succes in a primi unele finantari, asa a fost si in cazul Anei care a venit ferma si a cu planuri de viitor sigure.

Urmatorul concurent crede ca stie cum miroase secretul si vrea sa-l lase chiar printr-o creatie proprie denumita testament, insa produsul sau nu a trecut si de criticile investitorilor care multi dintre ei au considerat ca nu vine cu ceva nou pe piata pentru a face concurenta brand-urilor deja existente pe piata, emotiile au fost si ele unul dintre aspectele care poate nu a oferit incredere unor lei, cert este ca vanzarile au fost enorme.

Imperiul leilor 24 Februarie 2021 Online

Discutiile se poarta in mod egal, lumea afacerilor creaza discutii ale caror emotivitate creste cu orice explicatie oferita despre ce este vorba in ceea ce isi doresc. Scopul de a obtine un investitor si un partener activ multi il rateaza, multitudinea de motive este la scara larga, cifrele de afaceri nu prea inspira incredere investitorilor iar factorul limitativ este data de singuratatea unui singur afacerist iar acest lucru spune multe despre cel care doreste ajutorul celor care deja au o piata de desfacere si care pot creste impreuna facand un acord.

Concurentul perfect trebuie sa aiba o idee foarte buna si capabilitatea de pricepere necesara de a creste ideea de a trece un vis la realitate si sa fie un om de caracter pe care sa te poti baza pe el ca persoana. Insa sunt dispusi si interesati sa obtina mai mult de la antreprenori in prima editie Imperiul leilor Episodul 3 difuzata astazi 24 februarie 2021 de la ora 20.30 in fiecare miercuri seara.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!