Imperiul leilor Sezonul 2 Episodul 8 din 31 Martie 2021

Cei mai curajosi antreprenori vin de pe nise foarte mari ale concurentei iar acum cer ajutorul investitorilor pentru a putea incheia o afacere, antrenati pentru succes unii copii vor primi propuneri naucitoare, ideile indrazneste pe care le prezinta creaza dueluri epice si lupte aprige intre lei cu unele calcule la sange si negocieri dure, incepem in forta cu doua antreprenoare cu afaceri simulare pentru sansa unei investitii si doar una o sa mearga mai departe, la doar aproape 30 de ani au afaceri pe cont propri.

Mai ales ca sunt pasionate de a face unele lucruri manual, pasiunea se imbina perfect cu dorinta si astfel i-au nastere adevarate afaceri, cele doua concurente se vor duela in inventivitate si creativitate care capteaza atentia chefilor, fiecare concurenta are cate un minut pentru a convinge leii, emotiile sunt uriase iar presiunea este la fel resimtita in fiecare secunda, pentru a-si duce afacerea la nivelul dorit ambele au nevoie de ajutor.

Imperiul leilor 31 Martie 2021 Online

Afaceri similare doresc ajutor pentru a trece mai departe, leii se ofera ca produsele sa vorbeasca pentru concurenti pentru ca la final decizia oferita sa fie de real ajutor doar unuia dintre cei prezenti in fata lor.
Scopul de a obtine un investitor si un partener activ multi il rateaza, multitudinea de motive este la scara larga, cifrele de afaceri nu prea inspira incredere investitorilor iar factorul limitativ este data de singuratatea unui singur afacerist iar acest lucru spune multe despre cel care doreste ajutorul celor care deja au o piata de desfacere si care pot creste impreuna facand un acord.

Concurentul perfect trebuie sa aiba o idee foarte buna si capabilitatea de pricepere necesara de a creste ideea de a trece un vis la realitate si sa fie un om de caracter pe care sa te poti baza pe el ca persoana. Insa sunt dispusi si interesati sa obtina mai mult de la antreprenori in prima editie Imperiul leilor Episodul 8 difuzata astazi 31 martie 2021 de la ora 20.30 in fiecare miercuri seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!