Imperiul leilor Sezonul 2 Episodul 4 din 3 Martie 2021

Idei inedite putin cosmetizate printr-un succes propriu, asa ar fi definitita concurentilor care vin sa mixeze gusturi si culturi printr-o revelatie mondiala, o inovatie culinara a fost cea care pe unii lei i-a pus cumva pe ganduri, modul in care acestia si-au prezentat afacerea i-a atras pe investitori care nu au putut sta deoparte sa nu deguste preparatele celor care au venit cu gandul de a primi sustinere in proiectul deja prezentat.

Recordul pare sa fie atins in aceata seara cand leii vor fi disputi sa ofere o suma impresionanta de bani unor visuri care aproape au devenit realitate, miza se ridica mai mult decat oferta, milionul o sa fie oferit doar pentru 25% si se asteapta un raspuns ferm si pe loc pentru ca totul sa devina si mai frumos. Produsele de viitor prezentate sunt cele care implica cea mai mare atentie si in acelasi timp primesc oferte.

Imperiul leilor 3 Martie 2021 Online

Discutiile se poarta in mod egal, lumea afacerilor creaza discutii ale caror emotivitate creste cu orice explicatie oferita despre ce este vorba in ceea ce isi doresc. Scopul de a obtine un investitor si un partener activ multi il rateaza, multitudinea de motive este la scara larga, cifrele de afaceri nu prea inspira incredere investitorilor iar factorul limitativ este data de singuratatea unui singur afacerist iar acest lucru spune multe despre cel care doreste ajutorul celor care deja au o piata de desfacere si care pot creste impreuna facand un acord.

Concurentul perfect trebuie sa aiba o idee foarte buna si capabilitatea de pricepere necesara de a creste ideea de a trece un vis la realitate si sa fie un om de caracter pe care sa te poti baza pe el ca persoana. Insa sunt dispusi si interesati sa obtina mai mult de la antreprenori in prima editie Imperiul leilor Episodul 4 difuzata astazi 3 martie 2021 de la ora 20.30 in fiecare miercuri seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!