Imperiul leilor Sezonul 2 Episodul 2 din 17 Februarie 2021

Tendinte de a aduce ceva nou publicului larg isi gasesc sustinerea in fata celor cinci investitori, indiferent de situatie acestia i-au in considerare ideile celor care vin in fata lor iar povestea din spatele fiecarui vis de a avea o afacere este diferita si spusa intr-un fel anume poate atrage si mai mult pe unul dintre lei sa intre si sa riste sa aiba parte de profit. Nu orice propunere insa este si sustinuta de cifre, pentru ca asta este unul dintre aspectele importante atunci cand te prezinti in fata unor oameni care au ani de zile de cunostinte in domeniul afacerilor. Tot ceea ce se prezinta trebuie sa fie si sustinut de dovezi clare si nu doar asta, istoria este cea care spune totul pentru a obtine investitia dorita, fiecare concurent trebuie sa vina cu ceva inovativ.

Sarcina nu este atat de usoara pentru ca acestia trebuie sa simta potentialul unei idei de afaceri si sa lupte precum leii pentru a castiga suprematia supra-propunerii respective, cu planuri si cifre de afaceri bine documentate dar in acelasi timp trebuie sa poata gestiona discutia cu acestia si sa raspunda provocarilor si sa demonstreze ca sunt suficient de pregatiti pentru a pune in practica planul de afaceri iar la final cei mai inventivi dintre ei vor obtine finantarea mult dorita, strategia numarul unul fiind recuperarea banilor si multiplicarea lor de cel putin doua ori.

Imperiul leilor 17 Februarie 2021 Online

Usile se vor deschide iar, ideile bune pot face diferenta si pot schimba in acelasi timp vieti valorand mult iar leii sunt dispusi sa investeasca milioane unii concurneti vor veni cu o inovatie a tatuajelor care de aceasta data acestea vorbesc si primesc doua oferte tentante. Data trecuta s-au oferit finantari in valoare de 600 de mii de euro desi Leii au fost predispusi sa ofere sume si mai mari insa din cauza faptului ca multi care au venit au luat mai mult neserios absolut orice detaliu cand vorbim de afaceri au fost respinsi si fiecare investitor s-a retras pe rand nu inainte de a-si oferi punctul de vedere cu privire la modul in care percep ei o afacere, daca nu esti destul de convingator aducand in acelasi timp argumente care diferentiaza produsul afacerii tale fata de concurenta in mod sigur nu te vei afla pe lista celor care primesc sustinere din partea celor cinci lei care au investit numai in cei mai siguri antreprenoi care au avut produse impresionante dar si diferite de ceea ce ofera piata.

Concurentul perfect trebuie sa aiba o idee foarte buna si capabilitatea de pricepere necesara de a creste ideea de a trece un vis la realitate si sa fie un om de caracter pe care sa te poti baza pe el ca persoana. Insa sunt dispusi si interesati sa obtina mai mult de la antreprenori in prima editie Imperiul leilor Episodul 2 difuzata astazi 17 februarie 2021 de la ora 20.30 in fiecare miercuri seara.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!