Imi place dansul Episodul 7 din 29 Septembrie 2019

Avem prima seara a demascarilor juratul Emil face o afirmatie care pe unii concurenti pare sa-i afecteze asta dupa ce ii face mincinosi, probabil ca acesta a descoperit ceva care l-ar fi deranjat si editia de astazi inca de pe acum se anunta a fi una plina de controverse, fiecare interpretare de pe scena va fi privita mai atent si toate elementele de dans acompaniate de muzica vor fi punctate in mod real si fiecare punct oferit va fi reprezentativ.

Cu totii stim ca fiecare duel este periculos pentru ca la finalul sau unul dintre cei implicati vor parasi platoul si implicit emisiunea, chiar daca unii afirma ca abia asteapta sa intre la duel de fapt nu realizeaza ca pot sa apara diverse momente in care dansul prestat sa nu fie pe masura asteptarilor sau sa intampine probleme care in mod sigur nu vor fi vazute cu ochi buni si cel mai bun o sa castige. Din peisaj nu dispare intriga si sabotajul fiind o competitie fiecare trebuie sa aiba grija de fiecare aspect si sa-si creeze propriul dans fara alte implicari orice sugestie venita din diferite parti se poate trasnforma in esec, si incet totul se schimba doar unul va ramane la final care sa plece cu marele trofeu.

Pentru cei dornici de actiune dar si suspans noua editie Imi place dansul este deja pregatita pentru a lua cu asalt scena, daca inima iti bate in ritmul muzicii si vrei ca toti ochii sa fie pe tine si crezi ca poti demonstra ca tot ce ai de spus este adevarat acum este sansa ta, in noul show la fel de interesant, competitie care se anunta plina de prestatii artistice gata sa exploateze potentialul fiecarui concurent in parte, dansul poate fi pana la urma o arta daca este descoperit iar asta trebuie sa demonstreze si sa convinga atat juratii cat si telespectatorii fiecare concurent inscris.

Emisiunea ne este adusa in fiecare seara de sambata si duminica de la ora 20.00 de prezentatorii Cristina Mihaela Dorobantu si de Victor Slav, iar coregrafii acestui show vor fi Cocuta si CRBL, alaturi de regizorul Beatrice Rancea si dansatorul Emil Rengle, echipa ce se va ocupa de jurizare si sa puncteze fiecare reprezentare artistica a fiecarui concurent, din diferite puncte de vedere.

Imi place dansul 29 septembrie 2019 HD

Pe langa sansa de a demonstra ce pot, toti cei inscrisi in concurs vor avea si posibilitatea de a evolua pentru ca fiecare in parte va primi cate un sfat sau vor fi ajutati sa faca din pasiunea dansului posibil si o cariera de succes. Stilurile de dans vor varia si vor face parte dintr-o gama larga de demonstratii pe ultimile hituri muzicale, iar premiul pus in joc drept recompensa este in valoare de 100.000 de lei care va fi desemnat atat de jurati cat si de telespectatori.

Urmareste si tu fiecare miscare din show-ul Imi place dansul episodul 7 de sambata si duminica seara de la ora 20.00 unde cel mai bun o sa castige editie difuzata din 29 septembrie 2019 in format integral doar pentru dvs. Sursa: Kanald.ro

Promo – editie disponibila dupa ora 23.00.

error: Content is protected !!