Imi place dansul Episodul 6 din 22 Septembrie 2019

Seara aceasta aduce ritmuri de dans din anii ’90, o perioada de glorie pentru unii dintre cei prezenti in editia de astazi, acesta este conceptul pregatit de cei zece plus unul concurenti si de ce pot spune asa, pentru ca vom face cunostinta cu un nou concurent dar pana atunci revedem cateva momente cand Sorana a parasit competitia dupa un duel cu Cesima, Alexandru vine cu ganduri bune in emisiune fiind primit bine de colegii sai, si considera ca intuitia lui de dansator si momentele coregrafice vor fi diferite de ce este acum in platou.

Unii dintre concurenti nu au reusit sa ajunga la repetitii din motive personale, motiv pentru care juratii vor sa-i depuncteze pe cei care au lipsit, si au fost sfatuiti bine ca nu au cum sa invete dans doar de pe filmare si este foarte important sa se puncteze corect intre ei si in aceasta seara din nou cineva pleaca acasa.

Pentru cei dornici de actiune dar si suspans noua editie Imi place dansul este deja pregatita pentru a lua cu asalt scena, daca inima iti bate in ritmul muzicii si vrei ca toti ochii sa fie pe tine si crezi ca poti demonstra ca tot ce ai de spus este adevarat acum este sansa ta, in noul show la fel de interesant, competitie care se anunta plina de prestatii artistice gata sa exploateze potentialul fiecarui concurent in parte, dansul poate fi pana la urma o arta daca este descoperit iar asta trebuie sa demonstreze si sa convinga atat juratii cat si telespectatorii fiecare concurent inscris.

Emisiunea ne este adusa in fiecare seara de sambata si duminica de la ora 20.00 de prezentatorii Cristina Mihaela Dorobantu si de Victor Slav, iar coregrafii acestui show vor fi Cocuta si CRBL, alaturi de regizorul Beatrice Rancea si dansatorul Emil Rengle, echipa ce se va ocupa de jurizare si sa puncteze fiecare reprezentare artistica a fiecarui concurent, din diferite puncte de vedere.

Imi place dansul 22 septembrie 2019 HD

Pe langa sansa de a demonstra ce pot, toti cei inscrisi in concurs vor avea si posibilitatea de a evolua pentru ca fiecare in parte va primi cate un sfat sau vor fi ajutati sa faca din pasiunea dansului posibil si o cariera de succes. Stilurile de dans vor varia si vor face parte dintr-o gama larga de demonstratii pe ultimile hituri muzicale, iar premiul pus in joc drept recompensa este in valoare de 100.000 de lei care va fi desemnat atat de jurati cat si de telespectatori.

Urmareste si tu fiecare miscare din show-ul Imi place dansul episodul 6 de sambata si duminica seara de la ora 20.00 unde cel mai bun o sa castige editie difuzata din 22 septembrie 2019 in format integral doar pentru dvs. Sursa: Kanald.ro

Partea 1.

Partea 2.

Ultima parte.

error: Content is protected !!