Imi place dansul Episodul 4 din 8 Septembrie 2019

Suntem bine dispusi mereu cand vine vorba de dans, Emil este nerabdator pentru ca de ieri seara a inceput de fapt concursul adevarat si este primul week-end in care va pleca un concurent acasa si acest lucru il face fericit simtind ca nivelul va creste foarte mult, coregrafia concurentilor in afara de poveste trebuie sa aiba foarte multe elemente de dans spectaculoase in primul rand.

O poveste trebuie sa fie acoperita de foarte multe miscari de dans indiferent ce stil ar fi, si bineinteles sa aduca ceva ce nu s-a mai vazut pana acum adica noutati care sa fie puse in valoare de concurenti.

Pentru cei dornici de actiune dar si suspans noua editie Imi place dansul este deja pregatita pentru a lua cu asalt scena, daca inima iti bate in ritmul muzicii si vrei ca toti ochii sa fie pe tine si crezi ca poti demonstra ca tot ce ai de spus este adevarat acum este sansa ta, in noul show la fel de interesant, competitie care se anunta plina de prestatii artistice gata sa exploateze potentialul fiecarui concurent in parte, dansul poate fi pana la urma o arta daca este descoperit iar asta trebuie sa demonstreze si sa convinga atat juratii cat si telespectatorii fiecare concurent inscris.

Emisiunea ne este adusa in fiecare seara de sambata si duminica de la ora 20.00 de prezentatorii Cristina Mihaela Dorobantu si de Victor Slav, iar coregrafii acestui show vor fi Cocuta si CRBL, alaturi de regizorul Beatrice Rancea si dansatorul Emil Rengle, echipa ce se va ocupa de jurizare si sa puncteze fiecare reprezentare artistica a fiecarui concurent, din diferite puncte de vedere.

Imi place dansul 8 septembrie 2019 HD

Pe langa sansa de a demonstra ce pot, toti cei inscrisi in concurs vor avea si posibilitatea de a evolua pentru ca fiecare in parte va primi cate un sfat sau vor fi ajutati sa faca din pasiunea dansului posibil si o cariera de succes. Stilurile de dans vor varia si vor face parte dintr-o gama larga de demonstratii pe ultimile hituri muzicale, iar premiul pus in joc drept recompensa este in valoare de 100.000 de lei care va fi desemnat atat de jurati cat si de telespectatori.

Urmareste si tu fiecare miscare din show-ul Imi place dansul episodul 4 de sambata si duminica seara de la ora 20.00 unde cel mai bun o sa castige editie difuzata din 8 septembrie 2019 in format integral doar pentru dvs. Sursa: Kanald.ro

Server 1.

error: Content is protected !!