Imi place dansul Episodul 3 din 7 Septembrie 2019

Mici adevaruri nespuse ies la iveala din partea juratilor, Cocuta a declarat ca a fost indragostita de Victor Slav, dar acesta este un aspect minor pentru ca seara aceasta este declarata unica in felul ei unii dintre dansatori primesc note maxime, fapt ce este imbucurator insemnand ca incet vom avea si dueluri exceptionale de dans si de ce nu si posibili finalisti.

Rengle nu intelege totusi de unde provin notele de cinci si pe ce motiv s-au oferit, probabil considerand ca prestatia de dans a unora nu a fost pe masura unei note data fie de incurajare sau de sustinere a unui favorit, daca e sa privim si cealalta parte a dansatorilor care imediat dupa fiecare intrepretare au un cuvant de spus, ei bine unii dintre ei sunt chiar exagerati si nu au si argumente atunci cand arunca o vorba de critica sau orice parere negativa despre un dans poate efectuat aproape perfect.

Pentru cei dornici de actiune dar si suspans noua editie Imi place dansul este deja pregatita pentru a lua cu asalt scena, daca inima iti bate in ritmul muzicii si vrei ca toti ochii sa fie pe tine si crezi ca poti demonstra ca tot ce ai de spus este adevarat acum este sansa ta, in noul show la fel de interesant, competitie care se anunta plina de prestatii artistice gata sa exploateze potentialul fiecarui concurent in parte, dansul poate fi pana la urma o arta daca este descoperit iar asta trebuie sa demonstreze si sa convinga atat juratii cat si telespectatorii fiecare concurent inscris.

Emisiunea ne este adusa in fiecare seara de sambata si duminica de la ora 20.00 de prezentatorii Cristina Mihaela Dorobantu si de Victor Slav, iar coregrafii acestui show vor fi Cocuta si CRBL, alaturi de regizorul Beatrice Rancea si dansatorul Emil Rengle, echipa ce se va ocupa de jurizare si sa puncteze fiecare reprezentare artistica a fiecarui concurent, din diferite puncte de vedere.

Imi place dansul 7 septembrie 2019 HD

Pe langa sansa de a demonstra ce pot, toti cei inscrisi in concurs vor avea si posibilitatea de a evolua pentru ca fiecare in parte va primi cate un sfat sau vor fi ajutati sa faca din pasiunea dansului posibil si o cariera de succes. Stilurile de dans vor varia si vor face parte dintr-o gama larga de demonstratii pe ultimile hituri muzicale, iar premiul pus in joc drept recompensa este in valoare de 100.000 de lei care va fi desemnat atat de jurati cat si de telespectatori.

Urmareste si tu fiecare miscare din show-ul Imi place dansul episodul 3 de sambata si duminica seara de la ora 20.00 unde cel mai bun o sa castige editie difuzata din 7 septembrie 2019 in format integral doar pentru dvs. Sursa: Kanald.ro

Server 1.

error: Content is protected !!