Horoscop Taur Septembrie 2016

Horoscop taur Septembrie 2016Practic luna Septembrie vine cu un aspect central mult mai vizibil evident incepand cu data de 7 cand mercur v-a intra in miscare retrograda cum luna zodiacala a gemenilor are cea mai mare arie de acoperire in august pana pe data de 21 Septembrie, primii vizati evident sunt gemenii nici taurii nu sunt practic scapati de sub control dar au o perioada oarecum mai asezata in sensul in care mercur are si efecte benefice dar are si efecte care sigur iti pot da tot programul peste cap, toata viata peste cap.

Ce inseamna mercur in zodia racului care v-a intra retrograd acolo pentru taur? Inseamna faptul ca v-a putea avea parte de reuniuni de familie, de discutii iata extinse cu membrii familiei, de faptul ca in casa pot sa apara tot felul de defectiuni care sa necesite interventia specialistilor.
Daca taurii pleaca in vacanta, e de la sine inteles ca mercur retrograd ii atentioneaza, sa fie atenti la drum mercur retrograd nu este favorabil calatoriilor si atunci doar in cazul in care apar urgente este bine sa plecati daca nu, nu.

Horoscop calatorii taur
Sa verificati de doua ori iala si sa verificati casa inainte de a o parasi, in acelasi timp asigurati-va de bonitatea gazdei acolo unde veti ajunge in vacanta in asa fel incat sa nu aveti parte de surprize. Mercur retrograd este cel care rataceste bagaje, te duce intr-o zona in care destinatia nu arata exact ca in poze.

error: Content is protected !!