Horoscop Taur 2016

Dacă luna ianuarie vă ia pe nepregătite din multe puncte de vedere , în următoarea perioadă aveți oportunitatea să înțelegeți mai bine ceea ce vi se întâmplă și mai ales de ce lumea pare că se ia în mod gratuit de voi. Adevărul este că în această perioadă astrele vă împing de la spate să vă manifestați personalitatea în mod competitiv și chiar dacă la început vă va fi mai dificil să faceți față presiunii, acolo unde experiența de viață vă ajută nu ezitați să vă impuneți punctul de vedere.

Principalii vizați de astre în luna octombrie, felul în care vă puteți înnoi acumulările de finețe se ajută de situația și poziția socială a partenerului de viață astfel că veți fi nevoită să acceptați și anumite critici mai puțin la locul lor, însă ați mai experimentat asta în trecut și nu ar trebui să fie o problemă.

Mai departe însă gândirea voastră limpede se poate pregăti să capteze câteva idei originale care să constituie bază unor noi construcții și chiar concepte despre viață cu un impact sporit asupra celor dragi.Luna noiembrie vine cu o dorință acută de a vă întoarce la trecut și tradiții și în acest sens încercați să vă construiți o strategie care să vă permită ieșirea din situația de moment, ceva mai tensionată , și ancorarea într-o zonă a bunăstării, alături de partenerul de viață.

Comunicarea este deosebit de importantă în acest proces deoarece veți constata că nu tot timpul viziunile voastre și ale partenerului coincid atunci când este vorba de o înnoire și aveți nevoie de puțină dezbatere pentru a ajunge la un numitor comun.

Pare că la începutul anului toate resursele se leagă strict de poziția pe care o aveți la locul de muncă și uneori aveți tendința de a constata că vă este practic imposibil să sperați la mai bine fără o ascensiune pe o poziție fruntașă. Nu disperați totuși, dealungul anului veți avea ocazia să vă completați veniturile, chiar dacă situația inițială este una ceva mai extremă.
Horoscop 2016 pentru Taur
Pornirile voastre către zona financiară sunt mai degrabă instinctuale și dornice de revanșă în luna februarie, dar dacă vreți ca acestea să dea roade ar fi bine să puteți veni cu idei ingenioase în practică, altfel riscați să stârniți zâmbete în jurul vostru printr-o atitudine prea hotărâtă, dar lipsită de substanță.

Relațiile de familie pot aduce o implicare directă pentru bunăstarea voastră financiară dealungul lunii martie, dar mai degrabă ele sunt rodul unor operațiuni secretoase și ascunse,uneori chiar exagerate, decât a unor dovezi de iubire din partea celor dragi, așa că faceți tot posibilul să aveți o comunicare clară și precisă în acest domeniu.

Atâta timp cât nu vă îmbolnăviți din prea multă muncă, situația este sub control, chiar dacă începutul anului vă poate aduce necesitatea unor mici intervenții medicale, abordați-le cu normalitatea de care dați dovadă atunci când vă faceți regulat analizele și totul va fi în regulă.

Sfârșitul lunii februarie pare mai favorabil pentru efectuarea analizelor medicale, dar nu uitați că oricât de multă grijă ați avea de propria sănătate, acest lucru nu poate substitui un mod de alimentație sănătos și un stil de viață armonios. În luna martie, este musai să imbinati activitățile de oxigenare și relaxare cu muncă zilnică de birou, aveți grijă astfel de echilibrul corpului vostru și chiar dacă pe moment vi se pare că nu aveți timp pentru astfel de activități,planificați-le măcar pentru următorul interval disponibil căci nici nu știți ce pierdeți.

În aprilie însă inactivitatea acută sau reacțiile exagerate pot fi o sursă aducătoare de afecțiuni medicale, așa că este bine să căutați ca deciziile și impactul fizic al acțiunilor voastre să fie în permanență adaptat la realitatea fiecărei situații în parte.

error: Content is protected !!