Horoscop Martie 2016, predicțiile astrologice pentru zodia ta

Cum anul nou și-a intrat pe deplin în drepturi, haideți să vedem ce ne prezintă astăzi astrele în horocopul pentru anul acesta încă din primele lunii ale lui 2016.

Horoscopul săptămânii 2 – 9 februarie preziceri astrale

Berbec, începi ziua destul de energic și cu, chef de muncă așa că se poate amplifica activitatea ta în sfera profesională, discuțiile cu prietenii îți ridică moralul și te ajută să  te relaxezi.

 

Taur, astăzi ești bine dispus, te simți în formă și e un moment bun să faci planuri îndrăznețe de viitor, în week-end nu este exclus să pleci într-o călătorie personală.

 

Gemeni, este o perioadă bună pentru a începe activități sportive, sau de recreere devii din ce în ce mai optimist iar cei din jur vor adoră compania ta totuși competiția de la locul de muncă te face să fii mai agitat.

 

Rac, ar fi bine să nu îți impui punctul de vedere la serviciu pentru că riști o ceartă cu, colegii ai încredere în forțele tale însă nu e indicat să-ți asumi prea multe riscuri, seară poți pleca într-o călătorie cu familia.

 

Leu, se apropie week-end-ul și simți nevoia mai mult să te odihnești s-ar putea să nu îți convină nimic din ceea ce spun cei din jurul tău ba chiar să te enerveze, puțină relaxare și un somn bun vor schimba starea ta.

 

Fecioară, începi zilele cu forță și încredere așa că randamentul tău este la cote maxime, e posibil să pleci într-o călătorie de afaceri încearcă să ai mai multă grijă de ține pentru că sănătatea este vulnerabilă.

 

Balanță, te descurci din ce în ce mai bine pe plan profesional și ești încrezător că te îndrepți într-o direcție bună cu așa atitudine faci pași siguri către visele tale, deja încep să se vadă roadele muncii.

 

Scorpion, este o zi bună pentru a susține lucrări, examene sau proiecte voința și încrederea în tine te vor ajuta să depășești orice problemă,totuși e bine să nu neglijezi relația cu persoana iubită.

 

Săgetător, în relația de cuplu nu prea există sincronizare iar din acest motiv nu te înțelegi cu partenerul poate nu vedeți atât de diferit lucrurile însă nici unul dintre voi nu e dispus să calmeze spiritele.

 

Capricorn, te-ai suprasolicitat în ultima perioadă iar din acest motiv ai tot felul de ieșiri nervoase simți să nu ești în stare să faci față provocărilor acordă-ți timp doar pentru tine și odihnește-te mai mult.

 

Vărsător, ești destul ne neliniștit din cauza stării de sănătate, nu e indicat să te suprasoliciți mai ales că starea ta fizică este vulnerabilă familia te sprijină așa că e indicat să petreci mai mult timp cu apropiați.

Pești, începeți orice zi foarte bucuros/oasă acesta stare poate să vină de la o afacere profitabilă, e posibil să îți cumperi un obiect de valoare pe care ți-l doreai de ceva timp în plus este bine să-ți faci planuri de viitor.

error: Content is protected !!