Horoscop ianuarie 2016 pentru Toate zodiile

horoscop 2016Mai jos va prezentam Horoscopul general, horoscop de dragost dar şi a relaţiilor de cuplu, horoscopul muncii şi a banilor pentru toate zodiile din luna ianuarie 2016.

De asemenea predictiile astrale pot fi citite si individual dand click pe titlul fiecarei zodii in parte..

Horoscopul Scorpionului ianuarie 2016 venus nu face decat sa le dea apa la moara scorpionilor, sa-i duca intr-o ipostaza in care sa inteleaga cat de importanta este dragostea in viata lor, cat de impacati vin pe zona asta afectiva, pentru ca astrul iubirii este in zodia lor. E o perioada buna, va veti simti protejati, va veti simti in centrul atentiei venus va da un plus de carisma sustine castigurile, poate nu neaparat cele spectaculoase dar suficient de bune, dincolo de carisma un nou look pentru cei care isi doresc acum sa se inoiasca si la propriu si la figurat este benefic si din punct de vedere financiar pentru ca va deschide usi, va da persoane influente care sa va ajute in toate planurile.

Horoscopul Săgetătorului ianuarie 2016 trebuie sa se bazeze pe ei atunci cand au de rezolvat situatiile importante de viata, daca privim partea saturniana s-ar putea sa nu se simta foarte confortabil in perioada urmatoare datorita aliantelor pe care le faceti poate nu chiar atat de banoase la cat visati dar functionale ceea ce este bine, trebuie sa investiti in voi, trebuie sa investiti in sanatate, veti simti cum demareaza un proiect nou.

Horoscopul Capricornului ianuarie 2016 trebuie sa se concentreze pe aspectul benefic care-l aduce luna noua in Sagetator, vestile bune sunt pentru cei care isi doresc anul acesta angajamente, un nou loc de munca, o noua colaborare fie ea si temporara, luna noua vine cu astfel de oferte, cel mai bun aspect de pe astrograma capricornilor este cel marcat de casa strainatatii a studiilor si a spiritualitatii tot felul de vesti care vin de la drum lung pot fi posibilitati de deplasare sau de calatorie.

Horoscopul Vărsătorului ianuarie 2016 datorita prezentei lui venus in scorpion in rezonanta cu mijlocul cerului au aspecte bune pe casa carierei, acolo unde este cariera, pozitia sociala semn, ca va puteti consolita pozitia sociala. e bine de stiut ca intr-o astfel de saptamana va sustin mult mai bine femeile decat barbatii, opozitia Marte-Uranus spune chiar ca pot iesi conflicte cu domnii tot felul de tensiuni in zona aceasta dar intotdeauna daca trebuie sa alegeti in plan profesional si social cu, cine sa plecati sau cu cine sa va aliati e bine sa stiti ca femeile sunt cele care va sustin.

Horoscopul Peştilor ianuarie 2016 au bucurii din zona aceasta care marcheaza prieteniile in primul rand in mod deosebit dar si calatoriile de sezon, as putea spune ca se pregatesc fie de vacanta fie de o reuniune de familie unde sa fie inclusa si familia extinsa dar si prietenii, este o perioada in care se vor concentra, se vor focusa pe mai multe lucruri in acelasi timp si bine fac.

Horoscopul Racului ianuarie 2016 ei au aspectate foarte bine zilele de marti, miercuri, joi si o noua schimbare a starii de spirit are loc.

Horoscopul Leului ianuarie 2016 nu neaparat este o saptamana in care puterea voastra isi v-a spune cuvantul cat mai ales creatitivatea, idei inspirate sau idei asimilate de la altii tot la fel din trecut, faceti in asa fel incat ideile sugerate de altii sau lucrul pe care l-au efectuat inaintasii nostrii sa vina sa ne ajute acum sa rezolvam si noi asa vor fi leii.

Horoscopul Fecioarei ianuarie 2016 trebuie sa isi controleze eficient starile emotionale si afective, jumatate viata voastra poate fi plin de entuziast utopic fara rost iar cealalta jumatate poate fi pesimista si sa simta ca lor nu li se mai intampla nimic bun, dar nu este bine sa traim in doua lumi separate trebuie sa va adunati pe cat mai repede posibil .

Horoscopul Balanţei ianuarie 2016 balantele au un debut de saptamana destul de tensionat pentru ca luna v-a fi in zodia lor si acolo este si luna neagra daca lucrurile incep sa scape de sub control, evitati situatiile conflictuale, fiti cat puteti de diplomati dar nu fugiti de responsabilitati ci acolo unde vi se cere sa spuneti lucrurilor pe nume este bine sa o faceti.

Urmeaza un update cu zodiile Horoscopul Berbecului, Taurului  si a Gemenilor 

error: Content is protected !!