Horoscop Gemeni 2016

Sunteți mai mult ca orice altă zodie în prim plan mai ales în luna martie, atunci când situațiile de la locul de muncă capătă dimensiuni extreme. În acest sens, veți ajunge să constatați că lucrurile ajung la o limită aproape insuportabilă, însă axa loc de muncă-familie-partener de viață va fi cea mai încercată și aici va trebui să îndrăzniți și să luați niște decizii ce nu mai suportă amânare.

Este bine în acest sens să vă pregătiți din timp terenul, pentru a face ca ajustările necesare să fie cât mai line cu putință. Luna aprilie aduce reveniri asupra unor certuri mai vechi cu persoane apropiate, cu foști sau actuali parteneri și ar putea fi pentru voi cea mai tensionată lună a anului. În situațiile existente nu vă rămâne decât să închideți acolo unde se poate niște fire ale destinului care simțiți că nu vă mai duc înspre direcția care pentru voi este și evolutivă, nu numai consumatoare a bateriilor.

Veți descoperi în această lună că nu puteți fi în viața asta pe post de „Superman” și că nu aveți cum să mulțumiți pe toată lumea. Sunteți încredințată de astre să vă ocupați mai ales de problemele relaționale și de asocieri cu cei din jur și în luna mai, dar nu uitați ca atunci când simțiți că nu mai puteți, o alternativă poate fi o porție de dans sau de mișcare în aer liber.
Horoscop-Gemeni
Cu siguranță o porție de oxigen și o reconectare cu natură vă vor limpezi gândurile și vă vor ajuta să luați cele mai înțelepte decizii, mai ales că problemele relaționale se răsfrâng mod direct poziției pe care o aveți de prieteni. cele din veți totuși stabilitatea este un element important felul care reacționează partenerul vostru situația , nu uitați devotamentul consumul de energie cadrul unei relații sentimentale nu poate fi stimulat prea mult nici substituit cu brio de astfel de argumente. iunie aduce multe evenimente publice chiar posibile sub ochii celorlalți, fapt ce ar întristeze imaginea nu de cele inspirate decizii.

Devotamentul vostru este din nou sub astfel ar fi recomandat evitați derapajele de orice fel, cazul care sunteți decise o , nu fiți prin surprindere de deciziile posibil ceva dure ale partenerului. Iulie vine cu tentațiile financiare ce se mod periculos cu povestea voastră de iubire, așa trebui intrați cu acest flux astral pentru nu avea la rândul vostru de surprize.

Puteți fi mai preocupată în luna următoare de situațiile relaționale decât de aspectele financiare, însă un ajutor nesperat în acest sens poate veni de la rude aflate în străinătate. Luna Mai poate aduce însă pierderi financiare cauzate de probleme de familie sau de cuplu așa că va trebui să fiți atenți la felul în care decurg și planurile celorlalți, nu numai ale voastre pentru a nu fi luați prin surprindere.

O relație bună păstrată cu părinții sau rude apropiate ar putea reprezenta un colac de salvare în luna iunie , în cazul în care situația voastră o cere așa că puteți îndrăzni să cereți ajutor atunci când știți că va este necesar.În iulie goniți după bani și chiar dacă o veți face cu justiția în mână și nu de unul singur, un rezultat de succes poate apărea mai degrabă în urmă unei intervenții surpriză , de ultim moment, a unei persoane cu inițiativă și care vine să vă echilibreze pornirile agresive în această direcție.

Luna august aduce ceva dificultăți în realizarea veniturilor din activitățile dorite și astfel sunteți nevoită să luați decizii inovatoare, cel mai recomandat fiind un parteneriat strategic care să vă ofere pe viitor libertatea pe care nu o aveți acum, chiar dacă asta înseamnă ca trebuie să mai așteptați puțin.În septembrie atenția se concentrează pe buzunarul altora însă câteva aprecieri greșite în acest sens v-ar putea aduce într-o situație delicată, de aceea este bine să aveți întotdeauna la îndemână opțiunea apelării unui prieten pe care îl știți că este mai calculat decât voi căci ar putea fi vorba de o opțiune salvatoare.

În lună mai alimentația devine mai importantă pentru sănătatea voastră așa ca printre picăturile unei vieți agitate vă puteți face puțin timp pentru a adăuga meniului vostru zilnic cât mai multă hrană vie. Luna iunie nu aduce nimic spectaculos, așa că puteți sta liniștiți din acest punct de vedere.

Acțiunile bruște sau violente vă pot genera ceva probleme mici de sănătate așa fiți precaut direcție iulie. August vine cu energie cel probabil veți nevoia ieșiți din iar vreți nu contactați vreo afecțiune „de birou” , n-ar fi după program urniți pentru măcar un mers sprinten într-un loc bine oxigenat. La drum lung , o strategie poate aduce rătăcirii septembrie, așa faceți tot posibilul evitați acest pentru organism, el nu este binevenit acum.
Horoscopul anului pentru Dragoste, Noroc, Bani, Sănătate, Carieră

error: Content is protected !!