Horoscop Berbec 2016

Situația voastră familială devine prioritară în luna mai , dar ,mai mult decât atât, anumite interacțiuni din trecut cu persoane apropiate își pot consuma acum un nou episod. Fie că este vorba de dispute emoționale sau mai degrabă financiare, veți avea de câștigat dacă veți reuși să găsiți noi soluții de compromis ce să vă avantajeze.

Întrucât nu sunteți o fire în esență războinică, veți încerca mai degrabă să căutați să vă impuneți punctul de vedere în mod tacit, însă veți descoperi că situația de acum este un pic mai complicată decât pare la prima vedere pentru că implică cumva toate aspectele de bază ale vieții : bani, iubire, familie, prieteni.

Așadar, este o provocare să contribuiți la liniștea și armonia căminului în această perioadă, vestea bună venind din prismă faptului că nu sunteți acum în rolul principal și astfel veți avea parte și de momente de respiro. În iunie ajungeți la competitivitatea maximă pe care o puteți da la locul de muncă, iar mintea voastră analitică găsește soluții la orice problemă.Veți fi solicitată și faptul că este nevoie de ajutorul vostru într-un context în care munca voastră este apreciată ar trebui să vă bucure.
berbec
Mintea voastră nu găsește întotdeauna cele mai bune strategii și, mai ales dacă ați schimbat datele inițiale pe care le-ați discutat la o contractare anterioară, vă veți putea trezi că rămâneți acum cu ochii în soare doar datorită faptului că ați căzut pradă propriului impuls de manipulare, fapt ce ar trebui să vă atragă atenția și să fiți mai precaut pe viitor.

Luna noiembrie vă îndrumă mai degrabă spre latura concretă a speculațiilor financiare iar șansa este de partea celor inspirați, în timp ce în decembriesuportul financiar se îmbunătățește consistent și puteți descoperi cât de benefică este o asociere competitivă în acest domeniu.

Muncă, dezbateri, călătorii și rezolvarea problemelor de familie , sunt aspecte ce conturează fundalul de lucru în luna martie,astfel că dacă finanțele nu suportă ajustări direct din astfel de interacțiuni , va fi greu de crezut că veți mai avea timp pentru alte inițiative în acest sens, este o perioadă ceva mai liniștită, în care mintea voastră vă stă mai mult la alte probleme.

Banii în luna aprilie vin dacă veți constata că sunteți dispuși să vă sacrificați pentru o nouă activitate ce poate avea un scop puțin neclar, dar care vă potențează la maxim capacitatea de a fi de ajutor în scopuri nobile. Chiar dacă este vorba mai mult de inițiativă decât de avantaje imediate, această nouă activitate v-ar putea aduce o mult mai mare împlinire interioară, mai ales dacă vine în sprijinul reconectării cu propria voastră familie.

În ceea ce privește aspectele financiare, este de bun augur să porniți o nouă etapă în desfășurarea planului vostru, însă veți putea constată cu surprindere că există parteneri, uneori luând forma unor buni prieteni, care vă cer insistent să recurgeți la anumite practici nu tocmai normale.

Acest lucru vă pune pe gânduri și veți considera că uneori o asociere bazată doar pe porniri de orgoliu nu este neapărat una extrem de productivă, astfel că s-ar putea să preferați variante mai simple, dar desfășurate într-un cadru mai relaxat, acolo unde vă puteți bază pe o comunicare sinceră, ca între adevărați prieteni.Remunerația ar putea crește pe măsură ce munca suplimentară se adună însă ați putea renunța nu fără scandal la anumite parteneriate în care acest aspect nu este respectat.

Nu prea aveți ce face, începând cu luna octombrie, atunci când tulburarea sănătății voastre aparține trecutului karmic, însă astfel de momente sunt rare și de obicei o eventuală declanșarea a unei afecțiuni are loc la pachet cu un eveniment major pentru viața voastră.

Noiembrie însă aduce mai multe percepții greșite în jurul vostru și va trebui să dați dovadă de mult tact atunci când decideți să interveniți înspre corectarea anumitor greșeli pe care cei din jurul vostru le fac din neatenție, grabă, sau neștiință.Luna decembrie trage linie pentru capitolul sănătate și va deschide calea către nivelele subtile ale vindecării, într-un mediu cât se poate de armonios.

O gândire lucidă și echilibrată poate contrabalansa pericolele clasice de tot felul și evita micile accidente neprevăzute. În noiembrie sănătatea noastră este guvernată de problema excesului de autoritate, așa că fiți blânzi și înțelegători cu cei din jurul vostru.

Decembrie însă aduce predispoziții ceva mai extreme și excesul de muncă , atunci când aceasta este canalizată într-o direcție greșită și este făcută sub presiune, sau de atitudini orgolioase în raport cu aspectele vieții care necesită „punerea os-ului la treaba” pot crea cadrul necesar declansării unor anumite boli, practic sisteme de avertizare naturală că nu ne aflăm pe direcția evolutivă corectă în raport cu aspecte ale vieții curente și nu numai.
Tocmai ce ați citit Horoscopul anului pentru Dragoste, Noroc, Bani, Sănătate, Carieră

error: Content is protected !!