Gospodar fara pereche Episodul 9 din 8 Aprilie 2020

Foarte hotarate fetele incep sa isi adjudece fiecare gospodarul insa cum concurenta este mare pe acest segment acestea au de infruntat diferite decizii pe care acestuia le iau in privinta lor, unele sunt cosiderate jignitoare de fete iar acest fapt le fac sa pluseze in actiuni desi unele dintre ele par a fi femei in toata firea. Radu a reusit sa se convinga in mare parte care dintre fete s-ar potrivi cel mai bine cu el dupa ce au fost puse pe rand la treburile gospodaresti a vazut ca doua dintre ele nu se acomodeaza de niciun fel dar nici nu isi dau interesul. Vasile este multumit de cea pe care si-a ales-o si drept dovada incepe sa viziteze intreaga vecinatate impreuna cu aceasta sa o descopere si mai bine.

Noul sezon promite acelasi lucru ca de fiecare data sa gaseasca perechea potrivita pentru fiecare dintre ei, fiecare gospodar inscris are cate o poveste in spate iar decizia de participare consta in speranta de a schimba viitorul lor gasind fata potrivita care sa schimbe destine. De aceasta data emisiunea Gospodar fara pereche ne este prezentata de Gianina Ilies care pe parcursul tuturor editiilor va incerca sa aduca fiecare detaliu in prim plan, tot astazi vom face cunostinta cu pretendentele care au decis sa se inscrie pentru fiecare dintre ei.

Gospodar fara pereche 8 Aprilie 2020 HD

Sa gasesti un gospodar de soi este mare lucru dar iata ca noi i-am gasit si sunt gata sa gaseasca marea iubire, vor fi multe momente neasteptate cu larimi uneori iar fetele lupta cu toate puterile sa-si gaseasca sufletul pereche si baietii sunt foarte seriosi si chiar isi doresc sa aiba parte de o gospodina, pentru ca iti trebuie suficient curaj sa vii la o astfel de emisiune.

Dupa cum stiti acestia vor trebui sa isi aleaga o fata cu, care sa isi petreaca timpul si sa se cunoasca mai bine iar dintre cei opt inscrisi speram sa avem cel putin jumatate dintre ei care sa spuna ca vor ajunge sa aiba chiar si o familie impreuna, dupa participarea la acest show. Asadar nu uitati sa reveniti aici in fiecare seara de joi unde puteti vedea Gospodar fara pereche Episodul 9 fiecare editie difuzata pe 8 Aprilie 2020 dupa jurnalul serii numai pe Protv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!