Gazda Perfecta 8 August 2019 Episodul 4

Musafiri de seama au de povestit insa totul arata astazi delicios si numai carcotasi ca Jan si Camelia iti pot gasi nor in papura, acesta a vazut o geanta de dama uitata in cuier si cautand in ea a gasit ca sotia sa isi uitase geanta, dupa un efort considerabil in a sa bucatarie Mihaela parca vrea sa se odihneasca putin insa exact atunci are parte de un musafir.

Inca de cum a intrat in casa domnul Jan, aceasta a avut o retinere si spera el ca in calitate de gazda sa o poata cunoaste mai bine insa totul se rezuma momentan la speranta, multi au asteptari de la femeia misterioasa a acestui show si ii ofera un cadou modest.

Daca tot suntem in plin sezon de ospitalitate avem parte si de surprize pe masura, vorbim despre noul show ce o sa intre in grila de programe pe nume Gazda Perfecta, ce are la baza doar cinci concurenti si tot atatea zile si case variate fiecare dintre ei nu se cunosc si au ca si sarcina gasirea unei gazde careia sa-i gateasca diferite retete prin care sa impresioneze.

Fiecare concurent o sa fie jurizat de catre gazda pe care o convinge sa-i acorde un calificativ cat mai mare in cursa spre marele premiu pus in joc, inca de la inceputul lunii vom avea de la ora 17 timp de o saptamana de luni si pana vineri cate o editie interesanta, si vom vedea printre toate incercarile lor si unele meniuri care ne vor da pe spate la propriu in acelasi timp se va luat in considerare si atmosfera in care gazdele vor servii invitatii.

Gazda Perfecta 8 August 2019 HD

Deci, situatia sta cam asa: cei cinci concurenti vor gati preparate printre cele mai interesante, gazdele dupa ce vor cina au posibilitatea de a oferi un numar de puncte pentru fiecare alaturi sau pe post de garnitura cu unele nemultumiri sau laude iar la finalul fiecarei editii cel care va reusi sa adune cel mai mare numar de puncte o sa primeasca drept premiu suma de 10.000Lei si titlul de Gazda Perfecta.

Emisiunea prezentata de Olivia Paunescu, se anunta inca de pe acum a fi una dificila dat fiind faptul ca unele gazde sunt foarte pretentioase si au in acelasi timp alte obiceiuri tipice locului de unde provin asa ca va asteptam sa vedem Gazda Perfecta Episodul 4 care porneste cu un deliciu de actiune si intamplari pe masura, astazi 8 august 2019 fiecare editie integrala o puteti viziona imediat dupa difuzare. Sursa: A1.RO

Editie completa.

error: Content is protected !!