Gazda Perfecta 12 August 2019 Episodul 6

O noua saptamana plina de aventuri culinare, concurenti cu pofta de gatit si chef de mancare si care nici unul dintre ei nu este bucatar cu experienta dar care a mai gatit cate ceva la viata lor, cumparaturile si meniurile vor fi contra cronometru si se vor juriza intre ei pentru marele premiu.

Acestea fiind spuse haideti sa vedem meniurile la care s-au gandit fiecare dintre ei, dar si notele pe care acestia si le acorda in vederea multumirii lor drept rasplata pentru ce au primit pe masa.

Daca tot suntem in plin sezon de ospitalitate avem parte si de surprize pe masura, vorbim despre noul show ce o sa intre in grila de programe pe nume Gazda Perfecta, ce are la baza doar cinci concurenti si tot atatea zile si case variate fiecare dintre ei nu se cunosc si au ca si sarcina gasirea unei gazde careia sa-i gateasca diferite retete prin care sa impresioneze.

Fiecare concurent o sa fie jurizat de catre gazda pe care o convinge sa-i acorde un calificativ cat mai mare in cursa spre marele premiu pus in joc, inca de la inceputul lunii vom avea de la ora 17 timp de o saptamana de luni si pana vineri cate o editie interesanta, si vom vedea printre toate incercarile lor si unele meniuri care ne vor da pe spate la propriu in acelasi timp se va luat in considerare si atmosfera in care gazdele vor servii invitatii.

Gazda Perfecta 12 August 2019 HD

Deci, situatia sta cam asa: cei cinci concurenti vor gati preparate printre cele mai interesante, gazdele dupa ce vor cina au posibilitatea de a oferi un numar de puncte pentru fiecare alaturi sau pe post de garnitura cu unele nemultumiri sau laude iar la finalul fiecarei editii cel care va reusi sa adune cel mai mare numar de puncte o sa primeasca drept premiu suma de 10.000Lei si titlul de Gazda Perfecta.

Emisiunea prezentata de Olivia Paunescu, se anunta inca de pe acum a fi una dificila dat fiind faptul ca unele gazde sunt foarte pretentioase si au in acelasi timp alte obiceiuri tipice locului de unde provin asa ca va asteptam sa vedem Gazda Perfecta Episodul 6 care porneste cu un deliciu de actiune si intamplari pe masura, astazi 12 august 2019 fiecare editie integrala o puteti viziona imediat dupa difuzare. Sursa: A1.RO

Editie completa.

Poate iti place si

xyz

Chefi la cutite 14 Octombrie 2019 Sezonul 7 Episodul 11

Ultima degustare a fost se pare exact asa cum toti cei trei chefi si-au dorit, …

2 comments

  1. Dragii mei,

    Faceti de rusine breasla de traineri si coach! Sincer…

  2. alberto adir nu stie sa fie nici gazda dar nici musafir a ales sa se faca de rusine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *