Puterea Dragostei 16 Martie 2019 Episodul 102

Tind sa cred ca voturile pentru BIANCA au fost redirectionate catre Raluca, daca nu as fi vazut cu ochii mei poate nu as fi crezut, AM VOTAT BIANCA si dupa mi s-a aratat ca am votat Raluca. “Puterea dragostei “ incepe sa alunece tot mai mult in mocirla. Si sunt N motive pentru care spun asta. 1) Multi concurenți vin de la preselectia pentru Exatlon. Ce legatura are asta cu dragostea? 2) Multi concurenti se cunosc deja, se aduc unii pe altii in emisiune, e o cloaca acolo. 3) Majoritatea concurentilor sunt din zona “soioasa“ a societatii: Videochatiste, animatoare. dansatoare de club, etc, ce dragoste cauta astia la P.D?

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 102 din 16 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 102 difuzata astazi 16 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!