Fructul oprit sezonul 2 episodul 9 din 24 octombrie 2018

In aceasta seara vom afla ce a stat la baza atunci cand Ioan luat decizia de a pleca singur in Dubai, dar si ce evenimente au avut loc care au influentat anularea plecarii acestora.

Si pentru ca nu este de ajuns, tot astazi vedem identitatea barbatului despre care Roxana tot banuie ca ar fi tatal lui Ioan, totusi de unde stie ea atatea lucruri? Ioan decide sa isi faca curaj si sa-i spuna Anei faptul ca el are sentimente de iubire fata de ea si ca nu mai poate ascunde acest lucru.

Vă vine să credeți sau nu, ieri serialul Fructul Oprit, a împlinit un an de la prima zi de filmare, vă mulțumim ca ați ales să ne urmăriți postările unii de la începutul primului sezon, alții de pe acum, împreună suntem o familie de spectatori și împreună ducem numele acestui serial mai departe! Mulțumim actorilor, producătorilor pentru că datorită lor avem la ce să ne uităm!

Nu rata in fiecare miercuri, serialul Fructul oprit sezonul 2 episodul 9 din data de 24 octombrie 2018 HD.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Daca pana acum nu se stia motivul din spatele anularii plecarii lui Ioan impreuna cu Ana in dubai, astazi se v-a afla, si pe langa acest fapt, vom afla si alte secrete care pana acum au fost ascunse urmareste Fructul oprit sezonul 2 episodul 9 din data de 24 octombrie 2018 disponibil in reluare la orice ora.

error: Content is protected !!