Fructul oprit sezonul 2 episodul 8 din 17 octombrie 2018

Ana si Ioan ne da o mare de emotie, situatia dintre ei pare a se indrepta spre drumul cel bun, insa oare vor mai avea vreun impediment de aceasta data?

Silvia este mai hotarata ca niciodata, aceasta este decisa complet sa isi recupereze fiecare clipa pierduta din timpul ei, oferindu-i totul baietelului ei, situatia pare a se schimba si in cazul ei, insa acesta se pare ca o repinge si chiar o face ca ar fi alcoolica.

Dupa ce Tudor Caragea si-a facut simtita prezenta, in familie totul pare sa se linisteasca, cel putin pentru o vreme. Ana il intreaba pe Petru sa-i spuna adevarul, Petru ii raspunde timid ca nu stie de unde au aparut drogurile chiar la el in camera, care v-a fi oare deznodamantul in acest caz, cine sa- fi inscenat lui Petru aceasta fapta oribila?

Pasiunea reinvie intre Alex si Sonia, acestia au parte de primul lor moment intim, se saruta pasional, si iubirea dintre ei pare sa capete incet contur.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Nu rata noul episod din aceasta seara de miercuri, in care multe adevaruri si minciuni vor iesi la suprafata, dar vom vedea si cum iubirea poate fi neinvinsa indiferent de cine-i sta in cale Fructul oprit sezonul 2 episodul 8 din data de 17 octombrie 2018 se poate viziona live.

UPDATE! Episodul complet -=> 2 ORE si 20 MINUTE.

error: Content is protected !!