Fructul oprit sezonul 2 episodul 6 din 3 octombrie 2018

In aceasta seara, aparitia lui Tudor Caragea face si mai interesant serialul, acesta ii declara lui Alex ca el nu a stiut sa lupte pentru iubirea sa si sa nu renunte la Ana, e cel mai important lucru. Sonia este martora la cearta dintre Adrian si Alex, acesta din urma il acuza pe Adrian ca este vinovat pentru tot, ca a mintit-o pe Sonia si ca l-a mintit pe Victor ca este tatal lui si ca el (Alex) o sa fie fericit cu orice pret, chiar daca asta ar insemna sa elimine pe oricare ii sta in calea fericirii lui.

Tot azi vedem inca o cearta pe tema averii, o discutie aprinsa apare din nou pe tema unei sarcinii pe care nimeni nu si-o asuma, din nou politia vine in casa Caragea pentru ca ar fi gasit ilegalitati, despre ce este vorba numai in aceasta seara.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Urmareste astazi si in reluare oricand, live pe Antenaplay, si pe Antena 1, serialul Romanesc Fructul oprit sezonul 2 episodul 6 din data de 3 octombrie 2018.

error: Content is protected !!