Fructul oprit sezonul 2 episodul 3 din 12 septembrie 2018

Prietenii lui Petru Suedezu si Fane, sigur împreună vor face multe probleme, pe unul din cei doi il stiti din Pariu cu viata si LaLa Band, adica Gabriel Ciocan.

Nu imi place rolul care il joaca in sezonul asta, ma asteptam sa fie un copil model sa nu ii mai faca si el probleme lui Ana ca si asa are din toate partile, saraca e singura pe lume si fara nici un ajutor!

Si Helen ce i-a trebuit sa plece acum cand Ana avea mai mare nevoie de ea, se vede ca i-a pasat doar de Tudor cat a trait ca dupa i-a lasat pe copii de izbeliste! Imi era asa de mila de Ana aseara cand era la politie cum se ruga de politist si Petru facea misto de ea!

Foarte frumos serialul, cine judeca acest serial sa devina si ei actori , sa aiba mii de replici de invatat si apoi sa critice felul cum joaca actorii , de vorbit si criticat e usor , de realizat e mai greu. Fiecare film si serial e special in felul sau si in spatele fiecaruia este munca multa si trebuie apreciata.

Cea mai buna solutie de a o convinge pe Helen sa se intoarca inapoi, este ca Ana sa vorbeasca cu Mircea sa-i spuna unde e, sa se duca dupa ea si s-o aduca inapoi.Iar acum este din nou timpul ca Helen sa-i faca Anei din nou o favoare si s-o ajute cu Mara si sa faca din nou sacrificii pentru Ana si pentru fetita ei.

Forțat, cu situații necredibile, cu accent pe copii care, chiar dacă au importanța lor în film, sunt prea mult scoși în față. Cum ar putea o mamă, Roxana, care își pierduse o fiică, să nu aibă grijă de singura care îi mai rămăsese, Silvia, și să o lase să se prăbușească în alcool? Singura grijă a Roxanei sunt bărbații cu bani și răzbunările. Cum să supraviețuiești dacă te arunci de la înălțimea acelui baraj, fără să-ți rupi gâtul, ba, mai mult, să nu pierzi nici sarcina? Aranjarea unui accident de circulație ar fi fost mult mai credibilă. Minusuri sunt multe, dar mă opresc aici. Și, bineînțeles, nu îmi place că l-ați ”omorât” pe Tudor!
Cum vi sa părut episodul 2, astept părerile voastre?

Serialul poate fi urmărit live pe Antenaplay, dar și în direct pe Antena 1, urmareste Fructul oprit sezonul 2 episodul 3 din 12 septembrie 2018.

error: Content is protected !!