Fructul oprit sezonul 2 episodul 14 din 28 noiembrie 2018

Au mai ramas doar 4 episoade din acest an, Marius ii cere iertare lui Ioan si ii spune ca poate intr-o buna zi va avea puterea sa il ierte. Petru a stricat afacerea lui Mariu spunandu-i lui Ioan chiar inainte de a semna actele ca el este cel care i-a pus droguri in camera, de fapt i-a platiti pe a-i sai prieteni pentru a face acest lucru pentru el.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Doar 4 episoade mai sunt din serialul Fructul oprit sezonul 2 episodul 14 din data de 28 noiembrie 2018 HD.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Dezvaluirile continua in telenovela noastra prefeta, intamplarile din aceasta seara vor schimba radical destine si gandiri. Vom vedea ce reatie au Ana si Ioan cand vor afla ca ei de fapt sunt frati.

Urmareste aici al-4-lea episod din acest an din Fructul oprit sezonul 2 episodul 14 din data de 28 noiembrie 2018 disponibil complet, redifuzat aici.

PARTEA 1 => 1 ORA si 11 MINUTE.

error: Content is protected !!