Fructul oprit sezonul 2 episodul 11 din 7 noiembrie 2018

Sunteti curiosi sa aflati ce se intampla? Ioan o sa fie arestat datorita prabusirii podului? Ultimele episoade din acest sezon se intrerupt din cauza vacantei de iarna, sezonul nu se termina aici, episoadele vor continua imediat dupa terminarea sarbatorilor de iarna.

Nu pierde in aceasta seara de miercuri, serialul Fructul oprit sezonul 2 episodul 11 din data de 7 noiembrie 2018 HD.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

In primul episod in care a aparut Magda a venit cu o scrisoare in care scria ca Tudor nu-l va iubi niciodata pentru ca e fiul unui dusman de-al lui, deci Tudor nu are cum sa fie tatal lui, iar Tudor este 100% tatal Anei. Asta ca sa lamurim un pic problema celor care se pare ca se uita degeaba la serial si ajung sa traga concluzii gresite despre intamplarile din acest sezon.
Astazi poti urmari penultimul episod din Fructul oprit sezonul 2 episodul 11 din data de 7 noiembrie 2018 disponibil complet, redifuzat aici.

error: Content is protected !!