Fructul oprit sezonul 2 episodul 13 din 21 noiembrie 2018

Rasturnare de situatie in cel mai indragit serial, Marius Cristescu afla un adevar crunt, si anume ca Sonia este nimeni alta deca fiica lui, Roxana fiind cea care ii spune.

Un serial plin de emotie si actiune, o drama ce urmareste prezentarea realitatii dintr-o alta perspectiva, cu actori celebri de mare succes si care promit sa aduca in casele fiecaruia in fiecare seara de miercuri exact ce si-au dorit, o telenovela cum pana acum nu a mai fost difuzata pe micile ecrane.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

Mai sunt doar 5 episoade din serialul Fructul oprit sezonul 2 episodul 13 din data de 21 noiembrie 2018 HD.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Pana la urma visul lui Sile pare sa se fi indeplinit, acesta pleaca in China, nici bine nu a ajuns ca deja ii este dor de Lina, Marius Cristescu isi arata adevarata identitate si in acelasi timp si realul sau caracter.

Urmareste aici penultimul episod din Fructul oprit sezonul 2 episodul 13 din data de 21 noiembrie 2018 disponibil complet, redifuzat aici.

UPDATE! Varianta 1 => Episod COMPLET.

error: Content is protected !!