Fructul oprit sezonul 2 episodul 19 din 23 ianuarie 2019

Apare un nou serial românesc numit Vlad pe un post de televiziune și am văzut că joacă mulți actori printre are se află și personajul Petru Caragea din Fructul Oprit! Să înțeleg că Petru nu va mai fi în Fructul Oprit?

Petru a mai lipsit dintr-un episod mai demult. Dar tot a apărut în celelalte. Sigur apare în Fructul Oprit, probabil personajul avea vreun meci (să ne amintim că e fotbalist) de nu a apărut, iar actorul a avut vreo treabă/problemă și nu a putut să participe în episod. Sigur apare, pentru că e printre personajele principale.

Cu siguranta ultimul episod din acest an din Fructul oprit v-a fi super interesant, si v-a lasa un real interes pentru anul ce v-a urma, deocamdata nu se stie cate episoade au mai ramas pana la finalul serialului insa, pauza pe care o va avea va fi una prielnica pentru un numar mai mare de urmaritori si pe anul viitor.

Fructul oprit isi are actiunea in capitala si promite sa prezinte iubirea in alt mod decat in cel care ne-am obisnuit sa o vedem, o ecranizare care pana acum cu primul sezon a reusit sa adune milioane de telespectatori de orice varsta in fata micilor ecrane, si sa fie populara pe toate retelele se socializare.

ULTIMUL EPISOD din serialul Fructul oprit sezonul 2 episodul 19 din data de 23 ianuarie 2019 HD.

Sezonul 2 prezinta actiunea filmului trecand peste momentul in care Tudor Caragea este eliminat si care lipsa acestuia se simte uneori, Sonia este personajul care o sa aiba cele mai multe de infruntat pentru ca aceasta pana la urma isi va gasi iubirea mult cautata si care sa o ajute in mod neconditionat in tot ceea ce face, Ana este tot mai bulversata pentru ca la tot ce a visat nu o sa aiba parte, ea o sa-si dedice mai mult timpul pentru a-si ajuta fiica si pentru a lasa trecutul in urma dupa cele intamplate in viata ei.

Din cate am vazut, Sonia v-a fi pana la urma mireasa, insa cine o sa-i fie mire? Ana afla ca este insarcinata, ce parere are insa Ioan si cum o sa reactioneze la aflarea vestii ca o sa fie tata? Toate acestea si multe alte intamplari ce vor urma numai in acest episod.

Urmareste aici al doilea episod din acest an din Fructul oprit sezonul 2 episodul 19 din data de 23 ianuarie 2019 disponibil complet, redifuzat aici.

UPDATE! EPISOD COMPLET.

error: Content is protected !!