Ferma vedetelor sezonul 2 episodul 2 (17 Februarie 2016) | Blogul Meu

Ferma vedetelor sezonul 2 episodul 2 (17 Februarie 2016)

Astazi povestea continua pe alt taram, cu alte personaje pentru ca e o alta poveste, daca anul trecut concurentii nostru s-au plans ca au mancat prea multa mamaliga cu branza acum sa vedem cat de repede li se v-a acri acum de lamai si portocale.

Sezonul trecut concurentii au simtit pe pielea lor ce inseamna viata la tara, au muls vaca au facut paine, branza au incondeiat oua si cel mai important au invatat sa respecte traditiile Romanesti.

Ferma vedetelor Cipru
Anul acesta fermierii nostri vor descoperi traditii si culturi diferite, si vor fi nevoiti sa se adapteze intr-o tara straina, asadar ramane de vazut cum se vor descurca cand trebuie sa mulga magaritele sau sa se ingrijeasca de struti.

Asa e viata la ferma, una calda una rece. Oare se vor descurca? Adio viata de vedete, bun venit in ferma!

Ajunsi la ferma Sorana a luat un bat si sa dus sa vada ce este intr-un tufis, din cate am putut vedea concurentii s-au impartit pe cate doua echipe.

Drumul catre ferma a fost ingrozitor zice Sorana, concurentii au mult de treaba nu au nici unde sa doarma, si nu sunt decat doua saltele deci multi trebuie sa doarma si pe jos.

Fermierii nu pierd deloc timpul se pare ca au venit hotarati si pusi pe treaba.

Citeste si:

par

Ingredientul MAGIC pentru un păr lung și strălucitor! Atât de simplu, dar atât de eficient.

A avea un păr lung și strălucitor este un vis pentru toate femeile. Totuși, acest …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!