Fara cuvinte, o batranica vinde marar pe strada pentru a-si lua o paine

O postare pe o retea de socializare a facut foarte multe persoane sa vada cu adevarat fata coruptiei din Romania, dar nu despre asta era vorba in acest articol, cazul batranei care sta pe strada intr-o zona des circulata (Bucur Obor din Bucuresti) pe o bucatica de carton improvizat drept sezut si cu o sacosa de rafie in care tine cateva legaturi de marar nu are cum sa te lase indiferent.
batrana vinde marar pe strada
Pentru cateva legaturi de marar aceasta batrana vine in fiecare zi in zona Bucur Obor pentru a-si gasi cate un cumparator care sa-i aprecieze munca, nu fura din buzunarul nimanui si cu banii de pe mararul vandut isi ia painea care o ajuta sa supravietuiasca zilnic.

Si sa stiti ca nu este cersetoare asa cum multi ar spune acest lucru, nu accepta nici un banut pe degeaba, tot ce isi doreste este ca tu (trecator) sa-i cumperi mararul..o legatura sau doua..nu mi-as dori nici macar sa stiu ca zilele noastre la batranete vor fi ca ale ei.

Stimata Doamna Elena Constantin, va multumesc pentru postare pe facebook a cazului si sper ca batranica sa-si gaseasca si ea un loc printre oamenii cinstiti si nu in cele din urma sa aiba parte de un loc decent in piata unde sa-si vanda zarzavaturile.

error: Content is protected !!