Exatlon sezonul 2 episodul 67 din 6 decembrie 2018

Foarte multe accidentari la faimosi, oare de ce? fiind campioni nu aveau voie sa se accidenteze, sau poate exatlonul a fost foarte greu pentru ei, prin urmare tot razboinicii au aratat cu “ce se mananca sportul”, foarte putine accidentari si foarte multe jocuri castigate, asta inseamna exatlon…cine esti si ce arăți, nu cine ai fost.

Faimosii nu se accidenteaza pentru prima oara aici la Exatlon. Pe parcursul anilor in cariera lor de sportivi au avut accidentari care au lasat urmari. Razboinicii sunt vax! Voi nu va uitati ca Ana, Bianca abia mai respira si le iau mereu cu salvarea? Mai mult stau pe bara si au devenit aproape inutile!
Exatlon sezonul 2 episodul 67 din 6 decembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 67 din data de 6 decembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Dragii mei, voi ați observat ceva interesant? Noi fanii celor două echipe ne purtăm exact ca ei. Noi fanii războinicii ne-am împrietenit între noi , unii chiar ne-am dat cereri de prietenie. Ne salutăm pe unde ne găsim, ne apărăm între noi. În schimb fanii faimoși sunt exact ca echipa . Foarte reci , plini de ei. Nu știu să recunoască atunci când nu au dreptate.

Nu am văzut să se salute între ei, nici măcar un simplu ,, bună dimineața ” . Într-adevăr sunt și la ei oameni cu care poți discuta și chiar te poți inprietenii. Mă bucur că fac parte din marea echipă susținătoare războinici. Felicitări echipei pentru tot ce au făcut până acum. Felicitări pt războinici care vor fii în marea finală.

Te astept si astazi sa vedem impreuna o noua runda din Exatlon sezonul 2 episodul 67 editia din data de 6 decembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => 2 ORE si 48 MINUTE.

error: Content is protected !!