Exatlon sezonul 2 episodul 64 din 30 noiembrie 2018

Diferența dintre concurenții din sezonul asta și cei din sezonul trecut este acela ca aceștia din sezonul asta după atâtea luni pot rata la final de 6-8 ori iar cei din sezonul trecut dacă nu dădeau 3 din 3 dădeau 4 din 3 iar fiecare secunda conta.

In sezonul trecut se ajunsase sa conteze fiecare secunda irosita pe traseu, în sezonul asta ajung concurenții la final și ratează de zici ca sunt la început de Exatlon rar vezi sa dea cineva 3 din 3, concluzia fiind aceea ca sezonul 1 a fost mai bun atât sportiv cât și fair-play decât sezonul asta, aveam meciuri echilibrate nu cu diferențe de 6 puncte.
Exatlon sezonul 2 episodul 64 din 30 noiembrie 2018
Sper ca sezonul viitor dacă o sa mai avem Exatlon, concurenții înscriși sa dea niște probe pe trasee iar mâncarea sa nu mai fie din belșug, sa lupte pentru un hamburger cum își rupeau și concurenții din primul sezonu genunchii pentru niște copane de pui, concurenții din sezonul asta zici ca au venit în vacanta condiții bune atat la vila cât și la baracă, baracă din sezonul asta fiind casa din sezonul trecut, cred ca motivarea foamei ii făcea pe concurenții din primul sezon sa dea totul pe traseu nu ca concurenții din sezonul asta care sunt delasatori și leneși.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 64 din data de 30 noiembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

In editia de astazi se pare ca iar va fi cearta. Nu pot sa înțeleg de ce Giani îl provoacă pe Doru, care este un băiat foarte liniștit, aparent.. Ce părere aveți? Haideti sa urmarim aici Exatlon sezonul 2 episodul 64 editia din data de 30 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISOD COMPLET => 2 ORE si 51 MINUTE.

error: Content is protected !!