Exatlon sezonul 2 episodul 63 din 29 noiembrie 2018

Eu sper că in sezonul 3 selecția sa fie făcută mai bine sa fie doua echipe de aceași valoare, nu că în acest sezon o echipă foarte puternica cea a războinici lor și una foarte slabă cea a faimoșilor, cred că de aceea se termina acest sezon mai repede au văzut că jocul nu prezintă prea mare interes când o echipă câștigă un joc pe lună.

Giani tot ce s-a vorbit in seara asta despre tine la fan arena mai mult ma facut sa te admir si apreciez, tu asa esti natural, nu te poti schimba la comanda, nu ca ‘cicalul’ care a venit cu lectia invatata, stie cum merge treaba, cum sa dea bine la camera, sa nu uitam ca in sezonul 1 daca nu sarea echipa faimosilor ‘cicalul’ si-o lua de la turc, pentru ca este un frustrat, sa nu uitam cum facea in sezonul lui, daca ii arata secvente din sezonul 1 cu ‘cicalul’ sigur pica testul. Bravo Giani Kirita pentru tot ce faci, esti cel mai bun!
Exatlon sezonul 2 episodul 63 din 29 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Exatlon Romania sezonul 2 episodul 63 din data de 29 noiembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Pentru cei care o acuza pe Monica ca a plecat fara lupta? Sa se uite cum arata fata ei inainte si cum arata la plecare si pe urma sa vorbeasc de lasitate! Sa nu uitam si Anca Surdu a plecat din aceleasi motive, probleme cu soarele si caldura, Felicitari Campioano si insanatosire cat mai usoara, vezi aici sa vezi Exatlon sezonul 2 episodul 63 editia din data de 29 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => 2 ORE si 53 MINUTE.

error: Content is protected !!