Exatlon sezonul 2 episodul 60 din 23 noiembrie 2018

Da, Cristina esti foarte naiva, pentru ca daca ne uitam pe statistici ai aproape dublu meciuri jucate fata de Monica, pentru care am tot respectul pentru cariera ei sportiva, dar la exatlon a jucat numai cind a vrut si a avut chef, iar tu ai dus tot greul in echipa mai bine de doua luni si acum daca este momentul sa te retragi si asa decid medicii ca asa este mai bine pentru tine, asta este, pentru mine ramai una dintre cele mai bune concurente de la Exatlon.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Jocul pentru avanjaz oferit de Exatlon Romania sezonul 2 episodul 60 din data de 23 noiembrie 2018 HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Nu trebuie sa ne supărăm, Faimosii au fost slabi de cand au inceput jocul, din toti jucatorii cine a jucat bine decat doi, Cristina si Pulhac in rest toti au fost foarte slabi, nu se compara cu Faimosi dn primul sezon, da de razboinicii de acum sunt foarte buni si ma bucur foarte mult pentru ei, bafta incontinuare.

Fraților cu Silviu, fara Silviu tot la baracă stau Faimoșii, și o sa mai stea mult și bine. Forță Războinicii peste ei tăvăluc, tăvăluc si asta pentru ca e cea mai unita echipă, la ei sa nu mai rămână 1, urmareste Exatlon sezonul 2 episodul 60 editia din data de 23 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET.

error: Content is protected !!