Exatlon sezonul 2 episodul 56 din 16 noiembrie 2018

Yamato spune că fetelor sunt putin mai bune decât ale Razboinicilor, iar Monica Roșu a inceput sa râdă ironic. A adus si ea intr-o zi 3 puncte consecutiv si deja se crede cea mai buna. În primul rând, ea are si avantajul ca intra mereu pe traseu deoarece la Războinici sunt 4 fete si una ramane mereu afara, dar fetele lor sunt bune pentru ca stiu sa isi regleze finalul. Și să fim sinceri, tot timpul fetele de la Faimosii le iau pe cele care vad ca nu se descurcă.

Otvos trece printr-o perioada dificila, sper sa și revină, chiar daca Cristina o consideră mai slaba decât ea, jocul e joc, s-a văzut cand Cristina a fost învinsă de Mădălina, cotată la acel moment cea mai slaba concurenta, dar la jocul de eliminare Mădălina a adus 2 puncte. In concluzie sunt zile și zile.

Singurul defect al fetelor de la echipa Faimosii este faptul ca sunt puțin cam încrezute, pline de superioritate, cred ca daca si ar schimba puțin atitudinea ar avea mult de castigat, se cred superiosre nu numai fata de războinici ci si fata de coechipierii lor baieti.
Exatlon sezonul 2 episodul 56 din 16 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Jocul de protectie cu un avantaj foarte mare pentru castigatori, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 56 din data de 16 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Problema mare este că mulți dintre noi se uită la emisiune, dar la anumite secvențe se uită degeaba, spectacol unic in Exatlon sezonul 2 episodul 56 editia din data de 16 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISOD COMPLET => 2 ORE si 50 MINUTE.

error: Content is protected !!