Exatlon sezonul 2 episodul 55 din 15 noiembrie 2018

Razboinicii au castigat mereu ca a jucat mereu cu cei noi veniti si de aia a castigat, da nu ca sunt mai grozaviei, luptati faimosii si demonstratile ca sunteti mai buni decat ei!

Nu știu ce să cred, dar parcă războinicii au fost mai privilegiați de când au câștigat vila. Nu le contest câștigul, dar ei nu știu să piardă, organizatorii le-au pregătit întotdeauna când sau întors la vilă surprize mai consistente față de faimoși.

Parcă este un aranjament ca înlocuitorii pe care îi aduc organizatorii să fie cât mai slabi pregătiți, așa se vede de acasă. Războinici în comentariile lor atacă mereu cu ură echipa adversa, cuvinte jignitoare,îi mănânc, îi sparg, le arată semne jignitoare, urlă ca la meciuri cu gladiatori. Pacat că sunt la un show televizat și nu la o competiție sportivă.
Exatlon sezonul 2 episodul 55 din 15 noiembrie 2018
Am urmărit același show și la echipele din Mexic și am văzut altă atmosferă, zâmbesc, cântă și nu au ură pe adversari. Cred că asta este cauza pentru care Kanal D pierde din telespectatori și urmăresc același show pe Antena 1. Ar trebui să le dea de gândit organizatorilor și celor din staful televiziunii Kanal D

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Revansa faimosilor in jocul pentru vila, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 55 din data de 15 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Giani nu a mers ca profesor la un pension de domnişoare. Un sportiv de performanţă are voinţă, are ambiţie şi ştie să se adapteze oricăror condiţii. Rolul lui Giani este acela le a-i ambiţiona puţin şi de a-i determina să devină învingători. Felicitări Cristina, Monica şi Cristi Pulhac, urmariti aici Exatlon sezonul 2 episodul 55 editia din data de 15 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! Varianta 1 => Episod Complet.

error: Content is protected !!