Exatlon sezonul 2 episodul 54 din 11 noiembrie 2018

Și roata s-a întors, a fost bine când Naomi i-a făcut un punct cadou faimoșilor când a intrat în panică și nu a mai putut continua traseul iar Lili a luat punctul, s-a ras atunci, a fost bine când ‘datorita’ ei celalte războinici juca 2 jocuri pe rundă când era traseu cu apă și îi luați apărarea.

Ați criticat foarte dur pe războinici când au nominalizat -o pe Naomi la jocul pentru eliminare că chipurile nu merită, aveți dreptate, nu merită să plece Naomi că dădea puncte cadou faimoșilor.

Acum mă așteptam să îi luați apărarea lui Silviu așa cum ați făcut cu Naomi dar ce sa vad, numai jigniri la adresa lui Silviu, colac peste pupăză am văzut că vă doriți să fie descalificat pentru că refuza să joace traseu cu apă dar pe Naomi o ‘plângeați’ când a ieșit și spuneați că nu merită să iasă offf.
Exatlon sezonul 2 episodul 54 din 11 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Vom afla ce fata pleaca acasa, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 54 din data de 11 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Adevărul este că nu mă mai uimește nimic. Bravo Silviu, mă bucur că ai venit că să vadă și faimoșii cum este cand se pierd puncte degeaba. Sper sa mai stai acolo macar o luna deși nu cred că va avea grijă să abandonezi dar nu are nimic că vine altul și la fel va pati că echipa faimoșilor, vor că cei noi veniți să aducă puncte și să câștige jocul iar cei vechi să rămână în vacanță, și îl va demoraliza și nu va putea să câștige. Exatlon sezonul 2 episodul 54 editia din data de 11 noiembrie 2018 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! Episodul este disponibil complet => 2 ORE si 37 MINUTE.

error: Content is protected !!