Exatlon sezonul 2 episodul 53 din 10 noiembrie 2018

Nu mai căutați scuze! Doru, super caracter, a ales sa fie rezervat și retras in ce privește echipa. Acum dacă eu aleg sa fiu retras nu pot sa am pretenții sa vina toată lumea sa ma arunce in sus de bucurie ca am rămas eu in locul celui care se ocupa de buna dispoziție și nu numai.

Doru a fost felicitat de către echipa așa ca nu o mai lungiți, Ciprian a avut parte de toată atenția la sfârșitul probei de eliminare pentru ca a fost și pana atunci tot in centrul atenției. El a fost cel cu voia buna in tot ce înseamnă ea “voie buna” pe când Doru a ales sa fie altfel. Și doar pentru ca Doru este altfel voi nu trebuie sa va Imaginați ca nu își dorește sa faca parte din echipa Războinicilor, din contra, omul este foarte bine acolo, poate sa fie el însuși așa cum este și cum era, probabil și dacă făcea parte din echipa Faimoșilor .
Exatlon sezonul 2 episodul 53 online 10 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Jocul pentru premiile in bani, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 53 din data de 10 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Este normal ma gândesc, din moment ce Îmbrăcații in roșu pierd constat, sa va legati de chestii care nu își au rostul, in schimb ati putea sa faceți altceva, cum ar fi sa deveniți din susținători a-i celor roșii in susținători ai celor albaștri. Ar fi mai simplu așa, zic. Exatlon sezonul 2 episodul 53 editie din data de 10 noiembrie 2018 emisiune disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! Episodul este disponibil complet => 3 ORE si 15 MINUTE.

error: Content is protected !!