Exatlon sezonul 2 episodul 52 din 9 noiembrie 2018

Aseară s-a văzut și caracterul Faimosilor. Ca sa nu mai spuneti ca Războinicii sunt cei care nu au caracter corespunzător. Ieșirea lui Cristi Pulhac nu a fost una decentă, iar despre cea a lui Mirel Drăgan nici nu stiu ce sa spun, m-a lăsat masca! A început să țipe de parca cine stie ce se întâmplase, iar Giani ii lua apărarea după ce si el si-a dat seama ca nu era corect pentru ca i-a zis, i-a făcut semn să stea în teren.

Ca sa vezi ca Ionuț nu a facut nici o greseala, altfel se relua finalul. Și încă ceva, daca au voie să dea si din afara acelui mini teren de ce au mai pus separatoarele acelea în stânga și în dreapta și nu l-au pus doar pe cel din fata pentru a marca locul de unde trebuie dat? Astept parerile voastre! Fara jignit, va rog! Vreau o discuție civilizată din partea ambelor echipe!
Exatlon sezonul 2 episodul 52 din 9 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Revansa cu Mexic, echipele se unesc pentru o noua lupta, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 52 din data de 9 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Doru după meciul cu Silași a stat mult și a mulțumit divinității că a fost ajutat , nu că ar fi rău. Echipa a mers la Ciprian pentru că el părăsea echipa pe când Doru avea timp de felicitări, urmareste noua editie din Exatlon sezonul 2 episodul 52 editie din data de 9 noiembrie 2018 emisiune disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => 2 ORE SI 56 MINUTE

error: Content is protected !!