Exatlon sezonul 2 episodul 51 din 8 noiembrie 2018

Regula jocului spune clar ca orice obstacol ratat se reia de la capat, aşa şi aici, s-a reluat din ultima faza a traseului. Ghinionul lor. Cand Monica a fost lovita fara intentie de Alin, fanii razboinicilor urlau ca bine ca a patit asta ca nu avea ce cauta acolo, ea totusi era pe margine, nu ca Ionut in mijlocul traseului.

In cazul asta, trebuia din prima sa dea punctul faimosilor fara a mai juca nimic. Ionut nu avea ce cauta acolo. Si nu injurati concurentii, de exemplu pe Cosmin, Giani, Kanal D. Nu ei fac regulamentul, exatlon este un format de show cumparat, altii fac regulamentul, ei doar joaca dupa cum li se spune.
Exatlon sezonul 2 episodul 51 din 8 noiembrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Astazi revedem intamplarile ce au loc din Exatlon Romania sezonul 2 episodul 51 din data de 8 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Emisiunea de astazi a fost mutata strategic, programul de difuzare va fi de acum de joi si pana duminica de la acelasi interval ora, Exatlon sezonul 2 episodul 51 editie din data de 8 noiembrie 2018 emisiune disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

Update: Episod Complet => 2 ORE si 49 MINUTE.

error: Content is protected !!