Exatlon sezonul 2 episodul 5 din 2 septembrie 2018

Sezonul 2 Exatlon a fost inițial planificat pentru ianuarie 2019, selecția concurenților trebuia să dureze cel puțin 4-5 luni, dar le-a fost frică celor de la Kanal D de audiența Ninja Warrior România și Ultimul Trib de pe Pro TV și respectiv Antena 1. 😉
Exatlon Romania Sezonul 2 Episodul 5
Diseară este jocul pentru eliminare. Faimoșii, aici ar trebui să se trezească și să câștige acest joc. Până acum cu tot respectul, dar Războinicii au fost mult mai buni.

Sezonul asta nu prea reprezinta interes. Ne uitam la niste curse plictisitoare unde concurentii cand ajung la punctul final, se opresc 2 minute sa respire. Si cica erau foarte bine pregatiti fizic, atat razboinicii cat si faimosii. Nu au ambitie in ei sa se autodepaseasca.

Nu reprezinta interes si pentru simplu fapt ca lipseste un om precum Giani, un om cu caracter. Vrem sau nu vrem sa recunoastem, pe langa sportivitatea concurentilor de anul trecut, el facea audienta maxima.
Si totusi cred ca sezonul asta va fi castigat de Iulian, e singurul care pana acum a dovedit ceva. Yamato , Alin sunt si ei posibili adversari.

Cat despre fete Simia e a doua Mariana, imi place de ea ca se enerveaza automat cand pierde un punct, asta demonstreaza ca da totul din ea pe teren.

URMARESTE AICI EXATLON SEZONUL 2 EPISODUL 5 DIN 2 SEPTEMBRIE 2018, episod disponibil dupa difuzare la tv.

PARTEA 1

PARTEA 2

error: Content is protected !!