Exatlon sezonul 2 episodul 46 din 31 octombrie 2018

Razboinicii si mai ales Alin la fiecare interviu se plange ca o fetita ca i se aduc injurii dar nu spune nimic concret: ce anume si se spune si de catre cine de la faimosi? Pur si simplu eu cred ca s-au vorbit ca pe interviuri sa o tina toti cei 4 ca niste mori stricate ca li se aduc injurii doar ca sa li se strice imaginea faimosilor si sa se creeze impresia ca e mai mult de cat se da. De ce nu spun concret: azi Pulhac mi-a spus …cutare lucru….Sunt doar mici intepaturi de ambele tabere, la care se vede clar ca razboinicii participa din plin si dupa meci ei se plang .
Exatlon sezonul 2 episodul 46 din 31 octombrie 2018
Razboinicii prin purtatorul de cuvint Ana Otvos au declarat ca ei sint sportivi si nu circari! Tot Exatlonul i-am vazut facind circ,jignind,imitind pe faimosi.Ciprian sustinut de Ana a mers pina acolo incit s-o imite si sa faca circ pe seama Monicai Rosu care nu a deranjat pe nimeni cu nimic si este un exemplu pentru toti copii!Domnisoara Otvos facea bascalie de ea gasind-o ca vinovata ca lucreaza intr-o televiziune si ca vorbeste mult.Mie Monica mi s-a parut o fata cu mult bun simt si care vorbeste bine si la obiect si nu e cazul sa rida de ea Otvos-Silasi!

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Vizioneaza aici reluarea din emisiunea ta favorita, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 46 din data de 31 octombrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Indifent de echipa un baiat v-a pleca acasa, asta este sigur, cine o sa fie acela? Numai in Exatlon sezonul 2 episodul 46 editie din data de 31 octombrie 2018 editia de duminica.

UPDATE: Episodul complet => 3 ORE

error: Content is protected !!