Exatlon sezonul 2 episodul 41 din 24 octombrie 2018

Deci, un lucru este clar. De cum a venit Kirita in echipa Faimosilor nu a facut decat sa-i dezbine si mai mult pe concurentii care si asa erau fiecare pe cai gresite. Poate scopul acestuia sa fie acela de a castiga doar concurentul pe care dansul il prefera mai mult in defavoarea celorlalti?

Stim si am vazut cum editiile precedente Roxana si Giani au avut o altercatie sa zic asa in urma careia Roxana Vancea a plecat acasa, sa fie oare 100% asa zisa vina a lui Giani sau aceasta a plecat pentru ca nu mai facea fata probelor care deveneau din ce in ce mai grele? Este adevarat, intr-un astfel de concurs exista si replici dure, pentru ca la nervi omul nu-si mai da seama de ce spune, insa trebuie sa se gandeasca fiecare la faptul ca pentru asta au venit in aceasta competitie, sa aduca puncte echipei cand este jocul pe echipe si cand sunt la individual sa puncteze pentru ei.
Exatlon sezonul 2 episodul 41 din 24 octombrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Concurenta Roxana Vancea a parasit competitia la numai doua editii dupa ce Giani Kirita si-a facut aparitia ca antrenor a echipei, intreaga reactie a concurentilor numai in Exatlon sezonul 2 episodul 41 din data de 24 octombrie 2018 editia de miercuri, disponibila imediat dupa difuzare.

UPDATE: Episodul este disponibil COMPLET => 2 ORE si 47 Minute!

error: Content is protected !!