Exatlon sezonul 2 episodul 40 din 21 octombrie 2018

Nu vreau sa se inteleaga gresit, ceea ce urmeaza a spune insa, nu inteleg de ce nu va convine cum vorbeste Giani, daca tot el este antrenorul faimosilor? Fiecare antrenor procedeaza cum e mai bine pentru echipa lui pentru a-i motiva si a-i duce spre victorie.

Clar s-a vazut dezinteresul lor pentru competitie (ori au obosit), sa spui ca nu am castigat dar am mers bine pe traseu e altceva. Oare pe cine incanta acest lucru? Sper ca aceasta sedinta tehnica pe care a aplicat-o Giani sa le fie de bun augur, sa le ridice moralul si sa ia mai in serios concursul, asta daca vor sa castige, fiindca acolo nu sunt nici in vacanta nici pentru a se distra.
Exatlon sezonul 2 episodul 40 din 21 octombrie 2018
Care credeți că este cel mai bun motivator sau antrenor cum le place celor de acolo să le spună, după cele două probe de până acum cu cei doi și probele care vor urma, care credeți că e un motivator mai calumea? Le-am pus și poreclele, iar pentru cei care nu știu prima poreclă pe care Giony și-a puso e cea de câine, pentru că e dinamovist și așa a vrut să fie cunoscut și la Exatlon, pe urmă și-a pus cealaltă poreclă The King, la care nu-i văd nici sensul nici logica, eu am pus-o pe prima ca să fim corecți, pentru că porecla lui Ionuc a fost de la început Jaguarul și trebuie să respecte și adversarul său logica de a o folosii tot pe prima!

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Tensiunea intre concurenti creste, saptamana a 8-a aduce inca un joc important in cadrul competitiei, jocul pentru vila, intra aici sa vezi Exatlon sezonul 2 episodul 40 din data de 21 octombrie 2018 editia duminica, disponibila imediat dupa difuzare.

UPDATE! Episodul este disponibil spre vizionare complet => 2 ORE si 50 Minute

error: Content is protected !!