Exatlon sezonul 2 episodul 39 din 20 octombrie 2018

Am văzut mulți faimoși ofticați pe Ciprian, inclusiv coana Kiriță, că a îndrăznit să spună că nu drăghia e adevăratul câștigător al EXATLON-ului, atâta timp cât drăghia a luat premiul pe baza voturilor, oricine poate contesta acest premiu, într-o competiție bazată pe probe sportive nu se poate face departajare prin voturi, Drăghia e un CÂȘTIGĂTOR MINCINOS al EXATLON-ului (parerea mea) și eu ca mulți alții nu am cum să fiu de acord cu această minciună, sezonul 1 de la EXATLON ROMÂNIA a fost un sezon fără un câștigător adevărat, un câștigător adevărat, e cel care la sfârșitul unei competiții e aplaudat de susținătorii adversarului, pentru că a dovedit pe teren că e cel mai bun, ceea ce nu e cazul lui Drăghia, Drăghia este o paiață a votanților.
Exatlon sezonul 2 episodul 39 din 20 octombrie 2018
Din pacate, Ferucio si inca doua fete de la aceasta echipa minunata vor abandona!

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Unii spun ca Ferrucio s-a accidentat atât de grav încât i se vede o gaura-n genunchi. Alții spun ca i s-a mutat rotula, acum speram ca sa fie bine, a fost un jucator bun pana acum, vizioneaza aici Exatlon sezonul 2 episodul 39 din data de 20 octombrie 2018 editia de sambata seara este disponibila imediat dupa difuzare.

Update 2 ! Episodul este disponibil integral => 2 ORE si 44 Minute. Vizionare placuta.

error: Content is protected !!