Exatlon sezonul 2 episodul 38 din 19 octombrie 2018

Declarație de forță din partea Războinicilor care câștigă jocul cu scorul de 10-8!
Ionuț i-a menajat și a tras de ei până la cote maxime și rezultatul s-a văzut la final. Bravo!

Și vreau să îmi spun și oful că na, nu mă pot abține. Ciprian a spus că Ionuț e cel mai bun din sezonul trecut și toți Faimoșii în frunte cu Giani au sărit cu fundul în sus că Vladimir e cel mai bun.
Exatlon sezonul 2 episodul 38 din 19 octombrie 2018
Giani, măi băiatule, măi, doar pentru că Vladimir a fost votat în prostie nu înseamnă nimic. Orb să fi să nu vezi de câte ori a pierdut Vladimir în fața lui Ionuț. Nu zic că nu e bun vladimir dar nu e atât de bun de lăudat. Așa că, voturile ălea îs egale cu 0. La o competiție ca cea de acum, nu prea știu ce ar fi făcut Faimosul vostru.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Nici bine nu au ajuns si deja problemele intre cei doi antrenori veniti au si aparut, controverse, discutii aprinse pe unele teme care nu ar fi trebui sa fie dezbatute niciodata, numai in noua editie Exatlon sezonul 2 episodul 38 din data de 19 octombrie 2018 aceasta este disponibila aici imediat dupa difuzare.

EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => 2 ORE si 28 MINUTE.

error: Content is protected !!