Exatlon sezonul 2 episodul 3 din 31 august 2018

Dragilor, voi ați uitat primele episoade din primul sezon. Toti aveau 10-15 kg mai mult decât la finalul competiției. La fel se mișcau si ei, mai greoi. Si acolo au fost fete care înotau prost sau deloc. Singura diferența a fost ca în primul sezon au fost concurenți care au mai avut de-a face cu televiziunea, aveau proprii fani si au știut să facă dintr-un concurs…show. Daca nu ar fi fost Giani, Draghia, Anda Adam..de la început, nu cred că Exatlon avea aceste recorduri de audienta.
Exatlon Romania Sezonul 2 Episodul 3
Fratilor aveti dreptate, fiecare am tinut ba cu Razboinici, ba cu Faimosi dar sa nu uitam ca ei la inceput erau foarte motivati, am vazut viteza, nu ca acum, am vazut implicare multa si incurajare, nu ca acum.

Ei au vazut primul sezon si stiau la ce se inhama nu ca cei din sezonul 1 care habar nu aveau. Au venit foarte nepregatiti si foarte lenti. Pai cum era Vladimir, Ionut, Stefan, Mariana, Bulimar, Anca Surdu si chiar Belbita care nu stia sa inoate etc.etc.

Toti au fost foarte implicati si au us suflet din primul episod al sezonului. Nu ma ma mai uit fiindca nu vreau sa mai pun suflet si sa raman dezamagita.
Mai bine vad un film sau ma uit la atle emisiune mai bune. 😐 Imi pare rau pentru aceasta emisiune dar cei care au selectat acesti oameni nu stiu ce criterii au avut.

Succes si sa castige cel ai bun si “pe bune” fara interventii de la asa zisii “sefi” :/ . Multa bafta copii si nu va lasati corupti si dusi in eroare fiindca adevarul se stie din sezonul 1 si se si vede dar lumea inca stie de frica 😐 .

Acestea fiind spuse, urmareste episodul 3 din sezonul 2 EXATLON din data de 31 august 2018.

error: Content is protected !!