Exatlon sezonul 2 episodul 29 din 6 octombrie 2018

Jocul din această seară va fi unul emoționant pentru războinici, deoarece se vor putea, în sfârșit, reîntoarce la vilă și vor avea ocazia să comunice cu familiile lor.

Rezultatul pe care l-ați aflat miercurea trecută, de fapt era rezultatul de azi. Știam că din cele două trasee jucate pentru vilă, unul era câștigat de războinici.
Exatlon sezonul 2 episodul 29 din 6 octombrie 2018
Astazi, vreau sa ma distrez si m-am gandit sa va zic cum ii vad eu pe razboinici fiind o faimoasa. Alin,un om ambitios si pupaciosul echipei, Ana Otvos, dornica de castig si sufloarea echipei ii sopteste lui Alin ce sa mai zica la ceremonie, Iulian, vitezomanul cu finaluri incerte si hotareste ce alegeri sa faca echipa adversa, Ciprian ganditorul mai mereu scarpinandu-se in barba , dirijorul echipei , Catalin plin de muschi dar si plin de surprize, Doru dacul fara scapare la urmatoarea eliminare,Corina si Bety tacute si fara pareri,iar Diana increzatoare in ea de cand Ciprian i-a spus ca o doreste in echipa.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Intra aici pentru a viziona si tu Exatlon sezonul 2 episodul 29 din 6 octombrie 2018 editie integrala.

PARTEA 1

PARTEA 2

error: Content is protected !!