Exatlon sezonul 2 episodul 28 din 5 octombrie 2018

Chiar daca nu vor mai fi concurenti in emisiune cei doi Giani Kirita si Jaguarul Ionut vor fi antrenori, cat de mult se vor bucura fanii acestui show vom putea vedea in aceasta seara.

Totusi nu am inteles de ce au trebuit sa intre ca antrenori, practic nu au ce sa antreneze, nu este nici un joc de echipa ( volei, hambal, fotbal, nici un joc individual, gimnastica, atletism etc).Viteza o are fiecare cum se pricepe, finalurile sunt diferite asa ca nu vad ce ar putea face ei ca antrenori de concurenti sa arunce mai bine ori sa fuga mai repede?
Exatlon sezonul 2 episodul 28 din 5 octombrie 2018
Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Urmareste Exatlon sezonul 2 episodul 28 din 5 octombrie 2018 editie integrala.

PARTEA 1

PARTEA 2

error: Content is protected !!